Grup62
Christian Escribà Tholoniat
 ©Carles Allende
©Carles Allende

Christian Escribà Tholoniat

Christian Escribà pertany a la quarta generació d’una saga de pastissers que va començar el 1906 a la Gran Via de Barcelona. Fill d’Antoni Escribà, considerat el «mag de la xocolata», va desenvolupar la carrera culinària entre París i Barcelona, sempre amb la creativitat com a motor de les seves obres. A més dels sorprenents pastissos, concebuts per no deixar mai indiferent ningú, com a mestre del caramel va crear els Candy Glam Rings, unes peces de sucre que s’han venut a setze països. Ha estat reconegut com a Millor Pastisser d’Espanya per l’Acadèmia Espanyola de Gastronomia, és membre de l’Académie Culinaire de France i ambaixador de la marca Chocovic, pertanyent a la primera firma mundial de xocolates, Barry-Callebaut. Actualment treballa al costat de la seva dona, Patricia Schmidt, al capdavant de tres establiments que són referents de la pastisseria de Barcelona i l’Escribà Academy, un centre formatiu per preparar els futurs pastissers.

Últims llibres de Christian Escribà Tholoniat

Bibliografia de Christian Escribà Tholoniat

Carregant...