Grup62
Joan Roca
02/1964

Joan Roca

02/1964

Joan Roca i Fontané (Girona, 1964) va iniciar la seva carrera professional juntament amb els seus pares i els seus avis al restaurant familiar de cuina catalana Can Roca i va compaginar aquesta tasca amb els estudis a l’Escola d’Hostaleria de Girona, on també va impartir classes i a la qual segueix estretament vinculat. Avui regenta i dirigeix, amb els seus dos germans, Josep —sommelier— i Jordi —xef de pastisseria—, El Celler de Can Roca, que ha estat considerat el millor restaurant del món en dues ocasions i guardonat amb tres estrelles Michelin. La seva cuina harmonitza les tradicions culinàries catalanes amb les tècniques d’avantguarda, fruit d’una investigació constant compromesa amb la innovació i la creativitat.

Signatures de Joan Roca

  • 23Abr.
    10:00-11:00
    Parada Llibreria CAMPUS Pendent direcció, 8002 Barcelona
  • 23Abr.
    11:00-12:00
    Forum FNAC Triangle (davant del FNAC)Pl. de Catalunya 4, 8002 Barcelona
  • 23Abr.
    12:00-13:00
    Parada Llibreria ONAPg. de Gràcia amb Gran Via. Parades 2-4-6-8, 8007 Barcelona
  • 23Abr.
    13:00-14:00
    Parada Llibreria CASA DEL LIBRO 1Pg. de Gràcia entre C. Aragó i C. València - Parades 2 a 8, 8007 Barcelona

Bibliografia de Joan Roca

Carregant...