Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerem que n’accepta l’ús. Pot canviar la configuració o obtenir més informació aquí.
Tancar
No t'ho perdis...
No t'ho perdis...

Distribució

Grup62.cat > Distribució

Un per Un, Solucions Comercials

Un per Un, Solucions Comercials, S.A. és la comercial del fons català de les editorials de Grup 62 i d’altres editors externs especialitzada en la venda a llibreries. La filosofia de l’empresa és donar servei de venda i postvenda a la llibreria. Per assolir aquest objectiu, disposa d’una xarxa de comercialització pròpia que s’estén per tot el territori de parla catalana. 

Les editorials que comercialitzem són: Columna, Estrella Polar, Fanbooks, Destino (català), Destino Infantil & Juvenil (català), Edicions 62, Editorial Empúries, labutxaca, Luciérnaga (català), Planeta (català), Pòrtic, Proa, Sagarmata, Salsa Books (català), Timun Mas ( català), Educaula, Ariel (català), Crítica (català), Eumo Editorial, Dèria, Editorial Alpha, A contravent, Institut d’Estudis Catalans, MNAC, Imaginarium/Cercle de Lectors, Claret, Lupita Books, Diccionaris d’Enciclòpedia Catalana, La Galera, Geo Estel, Generalitat de Catalunya i Ajuntament de Barcelona.

Un per Un, Solucions Comercials

Avda. Diagonal 662-664, Pl. 6B

08034 Barcelona

Tel. 902 109 431

Fax: 93 658 56 90


info@unperun.cat

 

Comercial Planeta

Comercial Planeta és la comercial del fons castellà de les editorials de Grup 62. Les editorials que comercialitza són:Ediciones Península, El Aleph Editores, Luciérnaga, Talismán, Salsa Books i La Osa Menor.

Comercial Planeta

Avda. Diagonal 662 

08034 Barcelona

Comandes

Tel. 902 121 020

Fax. 902 121 019

Atenció al client

Tel. 902 151 242

Fax. 902 151 317
 

www.comercial.planeta.es

Àgora, Solucions Logístiques

Àgora, Solucions Logístiques va néixer l’any 2008 de la integració del coneixement, les persones, els sistemes, procediments i instal·lacions de les seves predecessores Distribuciones de Enlace i Digec amb la finalitat de simplificar el vincle entre els editors i tots els punts de venda i escoles dels Països Catalans. Ens ocupem de tot el procés de la cadena de subministrament entre les xarxes comercials dels nostres editors i els punts de venda.                                                                                                                                              

Pretenem aportar excel·lència des de l’àmbit de la logística, transport, informació i administració (des de l’atenció al client fins a la facturació, cobrament i gestió del risc). Gestionem un catàleg de 29.000 referències vives amb un estoc de 10 milions d’exemplars. Operem a tot l’estat, amb especial intensitat al domini lingüístic català. El darrer any hem atès 4.700 punts d’entrega (llibreries i cadenes, grans superfícies, sots-distribuïdors, escoles i AMPA) mitjançant 185.000 comandes i 1,6 milions de línies de comanda). Movem comercialment, entre lliuraments i devolucions, un total de 8,8 milions d’exemplars cada any. Subministrem el suport operatiu i d’informació a les Xarxes Comercials que operen amb nosaltres i a tot el conjunt d’Editors que aquestes representen.

Realitzem aquesta activitat per a les següents xarxes comercials i segells:

Grup 62, la xarxa comercial Un per Un, Grup Enciclopèdia Catalana, Xarxa de Llibres, Xarxa comercial INÈDIT.

Àgora, Solucions Logístiques

Polígon Can Simó

Ctra. de Sils, s/n

17430 Sta. Coloma de Farners

Tel. 902 10 94 31

Fax. 972 84 31 68
 

info@agorallibres.cat