Grup62
Butxaca
Triar format
Tria el teu format
Veure opcions de compra

A l'ombra de les noies en flor

Editorial: labutxaca
Col·lecció: LABUTXACA
Traductor: Valeria Gaillard Francesch
Nombre de pàgines: 528

Sinopsi de A l'ombra de les noies en flor:

Hi ha poques experiències tan reveladores, tan trasbalsadores, com la lectura del gran cicle proustià A la recerca del temps perdut. Aquesta nova traducció catalana del clàssic per excel·lència de la novel·la francesa del segle xx és una invitació a no deixar-se perdre l’immens plaer de seguir, agafats a la mà de Proust, la bellíssima evocació i la reconstrucció tenaç de la seva adolescència. El contingut d'aquest volum, A l'ombra de les noies en flor, és el mateix que el del segon tom original, publicat a França el 1919: inclou «Al voltant de la senyora Swann» i «Noms de país: el país». La traducció de Valèria Gaillard Francesch fa honor al refinament artístic de la prosa de Proust i alhora a la familiaritat de la veu que, d’un cap a l’altre d’A la recerca del temps perdut, ens parla i ens guia en la fascinació de la lectura.

Butxaca
Triar format
Tria el teu format
Veure opcions de compra

Sobre l'autor de A l'ombra de les noies en flor

Marcel Proust (1871-1922) és autor d'una sola obra, A la recerca del temps perdut. Si bé havia publicat Les plaisirs et les jours, un recull de contes i poemes en prosa, es pot dir que va esmerçar tot el seu geni creatiu en aquesta novel·la que es va publicar entre 1913 i 1927 en set volums, els tres darrers pòstums.

Llegir-ne més
Informa't de les nostres novetats de novel·la contemporània
Apunta't i t'informarem de les nostres novetats més destacades
Carregant...

Fitxa tècnica

Data de publicació: 04/06/2013 | Idioma: Català | ISBN: 978-84-9930-681-0 | Codi: 387903 | Format: 13 x 21 cm. | Presentació: Rústica sense solapes | Col·lecció: LABUTXACA | Traductor: Valeria Gaillard Francesch

Totes les opinions de A l'ombra de les noies en flor

Deixar un comentari
  • La teva valoració
Perquè la valoració sigui visible necessitem que accedeixis al teu compte Accedir