Grup62
Rústica amb solapes
Triar format
Tria el teu format
Comprovar disponibilitat

Al cor del restaurant

Perquè a les cuines s'hi cou molt més que menjar
Editorial: Pòrtic Edicions
Temàtica: Cuina | Gastronomia
Col·lecció: P.VISIONS
Traductor: Pilar Estelrich Arce
Nombre de pàgines: 320

Sinopsi de Al cor del restaurant:

Una magnífi ca i breu història social i cultural del restaurant.

Un passeig agradable per la història de la restauració, des dels seus orígens fi ns a l’època
actual. Un llibre amè i intel·ligent, ple d’anècdotes divertides, sobre què passa a les entranyes
de les cuines i la societat en què s’insereixen. Un estudi sociològic que repassa cronològicament
la gastronomia i l’impacte econòmic que genera i les seves repercussions socials. Del
fast a l’slow food, de la haute a la nouvelle cuisine, de la Guide Michelin al Gaut Millau, de la
cuina mol·lecular a l’ecològica, dels orígens de les hamburgueseries a la història de la fundació
del Bulli a la Costa Brava, Al cor del restaurant no és només una història cosmopolita dels
250 anys d’història del restaurant, sinó també un excel·lent recorregut per la literatura i la
pintura (Marcel Proust, Joseph Roth, Truman Capote, Ernest Hemingway, Edward Hopper...).
Un tast cultural deliciós.

Rústica amb solapes
Triar format
Tria el teu format
Comprovar disponibilitat

Sobre l'autor de Al cor del restaurant

Christoph Ribbat va néixer l'any 1968 i és professor d'estudis culturals a la universtat de Paderborn. Viu pendularment entre Bochum, Boston i Basilea. 

Llegir-ne més

Continguts extra

Fragment
Al_cor_del_restaurant.pdf
Descarregar 618,92 K

Fitxa tècnica

Data de publicació: 15/06/2016 | Idioma: Català | ISBN: 978-84-9809-374-2 | Codi: 10140805 | Format: 14 x 21,5 cm. | Presentació: Rústica amb solapes | Col·lecció: P.VISIONS | Traductor: Pilar Estelrich Arce

Totes les opinions de Al cor del restaurant

Deixar un comentari
  • La teva valoració
Perquè la valoració sigui visible necessitem que accedeixis al teu compte Accedir