Grup62
Rústica amb solapes
Triar format
Tria el teu format
Veure opcions de compra

Alegra'm la vida

Editorial: Columna Edicions
Col·lecció: NO FICCIÓ COLUMNA
Nombre de pàgines: 288

Sinopsi de Alegra'm la vida:

22 pel·lícules imprescindibles per descobrir amb la mainada.

A Alegra’m la vida, l’emblemàtic llibreter Guillem Terribas ens descobreix a través de records, experiències i vivències la seva passió pel cinema i reivindica les paraules d’un dels més grans del cel·luloide, François Truffaut: «Quand on aime la vie, on va au cinéma!». Així, de Maruja Torres a Woody Allen, de David Trueba a Sergi López, d’Edmond Roch a Ariadna Gil, descobrirem tota una rua de personatges que l’autor ha conegut i que faran les delícies de qualsevol apassionat del setè art.

A més, hi trobareu la recomanació de vint-i-dues pel·lícules per a tota la família que us despertaran la il·lusió per viure, veure i estimar el cinema en majúscules.

«El cinema forma part de la meva vida des de sempre. En algun lloc he escrit que de petit deia que volia ser actor. Amb els anys vaig veure que no ho seria mai i que, per tant, el millor que podia fer era mirar com ho feien els altres».

«Ell ens ha encomanat el seu romanticisme, amb tota la ironia afegida i necessària, que a vegades encara ens fa creure que l’amor és una experiència per ser recordada».
Imma Merino, periodista i cinèfila

Rústica amb solapes
Triar format
Tria el teu format
Veure opcions de compra

Sobre l'autor de Alegra'm la vida

© Quim Curbet

Guillem Terribas (Salt, 1951), auto didacta, cinèfil, pintor-dibuixant, llibreter, comediant, comunicador, conversador i observador. Ha col·laborat i col·labora en mitjans de comunicació de tota mena. Ha rebut alguns premis i reconeixements. L’any 1978, amb una colla de gent de Girona, va fundar la Llibreria 22 i durant trenta-sis anys n’ha estat l’ànima i el gerent. Ara ha fet un pas al costat. El 2007 va publicar un llibre que parlava d’ell ...

Llegir-ne més

Altres llibres de Guillem Terribas

Continguts extra

Fragment
Alegra-m_la_vida.pdf
Descarregar 492,46 K
Informa't de les nostres novetats d'actualitat
Apunta't i t'informarem de les nostres novetats més destacades
Carregant...

Fitxa tècnica

Data de publicació: 18/01/2017 | Idioma: Català | ISBN: 978-84-664-2202-4 | Codi: 10174081 | Format: 13,7 x 20 cm. | Presentació: Rústica amb solapes | Col·lecció: NO FICCIÓ COLUMNA

Totes les opinions de Alegra'm la vida

Deixar un comentari
  • La teva valoració
Perquè la valoració sigui visible necessitem que accedeixis al teu compte Accedir