Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerem que n’accepta l’ús. Pot canviar la configuració o obtenir més informació aquí.
Tancar
No t'ho perdis...
No t'ho perdis...
Grup62.cat > Aliments que fan bategar el cor
aliments-que-fan-bategar-el-cor_9788484370796.jpg
Fitxa tècnica
Data de publicació: 01/12/2007
216 pàgines
ISBN: 978-84-8437-079-6
Codi: 10023861
Format: 15 x 23 cm.
Presentació: Rústega amb solapes
Col·lecció: FORA COL·LEC
Facebook
Twitter

Aliments que fan bategar el cor

Les propietats per a la salut de la cuina catalana

Col·lecció FORA COL·LEC
Llibre (Rústega amb solapes)
19.65 €
Editorial Proa
Vota
  • Valoració mitja: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 

La visió del metge sobre el que mengem. Una manera planera d'acostar-se a la dietètica sense embuts

No t'ho perdis...
Emporta't aquest llibre a la teva web / blog
Compartir:
Facebook Twitter Delicious Digg Google Meneame
Emporta't aquest enllaç:

Sinopsi 

A més d'aportar-nos els nutrients necessaris, la nostra gastronomia fa que el cor ens continuï bategant al ritme de la vida i dels sentiments. En cada plat de la cuina catalana, encara que sovint no ho sapiguem, hi ha espurnes de felicitat. Aquest és el gran secret del llibre que teniu a les mans. Després de l'èxit del seu darrer llibre, Fruits de la vida. Fruites i verdures per ser feliç, la doctora Pilar Senpau torna a sorprendre amb una obra deliciosa i profunda. Aquest nou volum és un ample recorregut per la gastronomia catalana, amb l'alenada poètica i el toc màgic, humà i entranyable de Pilar Senpau. Per estimar també ens fan falta vitamines i minerals. Un entrepà de pa amb tomàquet i pernil fa que els petons arribin més enllà del llavis; una truita de patates fa que recordem per sempre el teorema de Pitàgores i unes pomes al forn, que l'estrès d'un partit de futbol d'alta tensió no ens dugui a l'hospital.

L'autor 

000053536_1_Pilar_Senpau,_copy_Elisabet_Goma_per_web_redimensionat.jpg
© Elisabet Gomà

Pilar Senpau (Lleida, 1955) és llicenciada en medicina i cirurgia i s'ha especialitzat en dietètica. Compagina la seva consulta mèdica amb col·laboracions a TV3, BTV, la Xarxa, Catalunya Ràdio, el diari La Vanguardia i la revista Mente Sana. Ha publicat, entre altres títols, Quan la vida puja a la bàscula (2010), Dieta catalana i salut (2011) i Menjar bé, una qüestió d'intel·ligència (2013). Ha estat distingida amb el premi Románico d'Or 2010 per la seva tasca de divulgadora científica.

Altres títols de l'autor 

Emporta't aquest llibre a la teva web / blog 

aliments-que-fan-bategar-el-cor_9788484370796.jpg
Maria Pilar Senpau Jove
La visió del metge sobre el que mengem. Una manera planera d'acostar-se a la dietètica sense embuts
Incrusta aquest gadget en el teu propi espai virtual. Només has d'incrustar el codi fent copiar i enganxar.

DEIXA'T SORPRENDRE