Grup62
Tapa dura sense s/cob(cartoné)
Triar format
Tria el teu format
Veure opcions de compra

Allò que va passar a Cardós

Editorial: Edicions Proa
Col·lecció: A TOT VENT-TELA
Nombre de pàgines: 464

Sinopsi de Allò que va passar a Cardós:

Torna Ramon Solsona amb una de les gran novel·les dels últims anys.

Un guàrdia civil és assassinat a la vall de Cardós una nit de neu del 1965. Les causes i les conseqüències del crim travessen un territori sacsejat per les obres d’un gran complex hidroelèctric. Milers de treballadors excaven quilòmetres de galeries subterrànies, pous verticals i centrals invisibles des de l’exterior. La vida dels habitants de la vall es transforma. S’hi respiren aires nous, la guerra queda lluny, arriben la televisió, el sis-cents, el turisme, el twist i el biquini.

Com buscadors d’or, una corrua de persones acut a Cardós a la recerca d’una feina. S’allotgen en campaments i pobles, des del pla fins als llacs més alts, i les seves històries d’emigració i desarrelament, d’amor i de lluita s’encreuen les unes amb les altres. Hi ha conflictes de convivència, prosperitat econòmica, accidents de treball, corrupteles i el rerefons permanent de la dictadura. Un assassinat ho lliga tot.

Sis anys després de L’home de la maleta, Ramon Solsona ofereix una novel·la èpica i vibrant que té tota la rotunditat dels clàssics.



Amb la col.laboració de la Generalitat de Catalunya, Departament de Cultura.

Tapa dura sense s/cob(cartoné)
Triar format
Tria el teu format
Veure opcions de compra

Sobre l'autor de Allò que va passar a Cardós

Ramon Solsona (Barcelona, 1950) ha escrit novel·les que els lectors recordaran sempre, com Les hores detingudes (1993), No tornarem mai més (1999), Línia blava (2004), L'home de la maleta (2011), Allò que va passar a Cardós (2016) o Disset pianos (2019). Ha rebut els premis Sant Jordi, Crítica Serra d'Or, Prudenci Bertrana i Lletra d'Or. Ha col·laborat a la premsa, la ràdio i la televisió.

 

... Llegir-ne més

Continguts extra

Fragment
Allo_que_va_passar_a_Cardos.pdf
Descarregar 618,02 K

Fitxa tècnica

Data de publicació: 31/08/2016 | Idioma: Català | ISBN: 978-84-7588-630-5 | Codi: 10163394 | Format: 13 x 20,5 cm. | Presentació: Tapa dura sense s/cob(cartoné) | Col·lecció: A TOT VENT-TELA

Totes les opinions de Allò que va passar a Cardós

Deixar un comentari
  • La teva valoració
Perquè la valoració sigui visible necessitem que accedeixis al teu compte Accedir