Grup62
Tapa dura sense s/cob(cartoné)
Triar format
Tria el teu format
Comprovar disponibilitat

Amor i guerra

Col·lecció: Ramon Llull
Nombre de pàgines: 336

Sinopsi de Amor i guerra:

Premi Ramon Llull 2011.
Barcelona, 18 de juliol de 1936. El vent de la història canvia la vida de la jove anarquista Valentina Mur. Després que el seu pare resulti mort el dia del cop d'estat contra el govern de la República, ella es veu impulsada a participar en la revolució que esclata a la capital catalana.Valentina suscita l'atracció del carismàtic jove comunista Ramon Mercader, qui per ordre del dictador soviètic Stalin assassinarà quatre anys més tard el conegut polític Trotski. Ella, però, s'enamora del cosí d'en Ramon, Artur Ramoneda, el primogènit d'una família d'industrials a qui coneix el dia de la detenció del jove com a presumpte simpatitzant de la insurrecció militar.Aquesta parella és al centre d'una història apassionant, amb nombrosos personatges principals immersos en intrigues familiars narrades de manera absorbent al llarg de la novel·la, que revela aspectes inèdits de Mercader, un personatge històric misteriós. Atrapats en el sotrac de la guerra, els protagonistes d'aquesta història s'aferraran a l'amor com a via de redempció. 
Tapa dura sense s/cob(cartoné)
Triar format
Tria el teu format
Comprovar disponibilitat

Sobre la autora de Amor i guerra

Núria Amat és novel·lista, poeta i assagista. Nascuda i resident a Barcelona, la seva obra literària, escrita en castellà, comprèn una àmplia trajectòria novel·lística traduïda a una desena de llengües, amb títols com Todos somos Kafka (1993), La intimidad (1997), El país del alma (1999), Reina de América (2001, Premi Ciutat de Barcelona 2002) i Deja que la vida llueva sobre mí (2008). Amat també és autora de llibres de relats, entre els quals... Llegir-ne més
Informa't de les nostres novetats de novel·la contemporània
Apunta't i t'informarem de les nostres novetats més destacades
Carregant...

Fitxa tècnica

Data de publicació: 08/03/2011 | Idioma: Català | ISBN: 978-84-9708-224-2 | Codi: 383034 | Format: 15 x 23 cm. | Presentació: Tapa dura sense s/cob(cartoné) | Col·lecció: Ramon Llull

Blog

Amor i guerra

Com ja vaig fer l’any passat amb Tenim un nom, enguany us presento la novel·la guanyadora del Premi Ramon Llull, Amor i guerra de la escriptora, poeta i assagista barcelonina Núria Amat.

Amor i guerra veiem com van ser l’abans, el durant i el després de la Guerra Civil al voltant de la família Ramoneda -una família benestant barcelonina d’empresaris tèxtils- on alguns dels seus membres es relacionen amb comunistes i anarquistes, ja sigui per parentiu, per amistat o per amor.

Totes les opinions de Amor i guerra

Deixar un comentari
  • La teva valoració
Perquè la valoració sigui visible necessitem que accedeixis al teu compte Accedir