Grup62
Rústica amb solapes
Triar format
Tria el teu format
Comprovar disponibilitat

Aposta per la salut!

Pensant en el futur, raons per ser optimista
Editorial: Pòrtic Edicions
Col·lecció: PÒRTIC DÈRIA
Nombre de pàgines: 168

Sinopsi de Aposta per la salut!:

Pensant en el futur, raons per ser optimista

El doctor Manel Esteller, un dels investigadors més reconeguts mundialment per la seva lluita contra el càncer, defensa en aquest llibre la necessitat d’una aposta decidida per l’educació, la recerca i la salut. Per Esteller, la recerca no és un afegit ni un privilegi sinó un bé per a tothom, perquè genera coneixement i alhora esdevé un gran motor econòmic. «Els països no són rics i investiguen, sinó que investiguen i aleshores són rics.»

Catalunya és un referent científic a Europa, i des d’Europa al món. «Tenim investigadors de primera línia que amb el seu magnífic treball estenen els valors de la nostra terra i ens col·loquen al mapa internacional, però cal mantenir un bon nivell de formació a les escoles i universitats per no perdre aquest talent local.»

Amb un llenguatge entenedor i divulgatiu, Esteller ens fa reflexionar sobre la importància de la salut i la prevenció en la societat actual, tant a nivell individual com col·lectiu. 

Rústica amb solapes
Triar format
Tria el teu format
Comprovar disponibilitat

Sobre l'autor de Aposta per la salut!

Manel Esteller (Sant Boi de Llobregat, 1968) es va llicenciar en Medicina a la Universitat de Barcelona i després es va doctorar amb un treball sobre la genètica molecular del carcinoma d’endometri (1996). Del 1997 al 2001, va fer els estudis de postdoctorat a la Universitat Johns Hopkins de Baltimore (Estats Units), on es va centrar en la relació entre la metilació del DNA i el càncer. Entre el 2001 i el 2008, va dirigir el Laboratori d’Epige...

Llegir-ne més

Continguts extra

Fragment
Aposta_per_la_salut.pdf
Descarregar 2,03 M

Fitxa tècnica

Data de publicació: 03/04/2014 | Idioma: Català | ISBN: 978-84-9809-290-5 | Codi: 10040885 | Format: 14 x 21,5 cm. | Presentació: Rústica amb solapes | Col·lecció: PÒRTIC DÈRIA

Totes les opinions de Aposta per la salut!

Deixar un comentari
  • La teva valoració
Perquè la valoració sigui visible necessitem que accedeixis al teu compte Accedir