Grup62
Rústica amb solapes amb s/cob.
Triar format
Format únic
Comprovar disponibilitat

Botifarra de pagès!

Versos per tocar el dos
Editorial: Pòrtic Edicions
Col·lecció: P.VISIONS
Nombre de pàgines: 144

Sinopsi de Botifarra de pagès!:

L’autor «és conscient que la fúria espanyola podria generar més llibres de versos satírics que tots els volums de l’enciclopèdia Espasa»

«Només cal engegar la ràdio, obrir els diaris o seguir els telenotícies per comprovar que el xàfec anticatalà és persistent, no s'atura mai», es diu al pròleg. L'autor «és conscient que la fúria espanyola podria generar més llibres de versos satírics que tots els volums de l'enciclopèdia Espasa», per això «lamenta no haver fet més collarets amb les perles cultivades que cada dia li servien -i continuen servint- en safata els cappares i les capmares de l'esvalotat galliner celtibèric». La mordacitat i l'enginy de la poesia humorística serveixen per expressar sense embuts la determinació d'un país que ha dit prou, que ja s'ho faran. Lo Gaiter del Besòs, pseudònim satíric de Ramon Solsona, es manté en la tradició burlesca catalana que des de l'edat mitjana fins als nostres dies escarneix el poder i el punxa amb el fibló de l'humor.

Rústica amb solapes amb s/cob.
Triar format
Format únic
Comprovar disponibilitat

Sobre l'autor de Botifarra de pagès!

Ramon Solsona (Barcelona, 1950) ha escrit novel·les que els lectors recordaran sempre, com Les hores detingudes (1993), No tornarem mai més (1999), Línia blava (2004), L'home de la maleta (2011), Allò que va passar a Cardós (2016) o Disset pianos (2019). Ha rebut els premis Sant Jordi, Crítica Serra d'Or, Prudenci Bertrana i Lletra d'Or. Ha col·laborat a la premsa, la ràdio i la televisió.

 

... Llegir-ne més

Fitxa tècnica

Data de publicació: 13/05/2015 | Idioma: Català | ISBN: 978-84-9809-241-7 | Codi: 171642 | Format: 14 x 18,5 cm. | Presentació: Rústica amb solapes amb s/cob. | Col·lecció: P.VISIONS | Sentit de lectura: Occidental

Totes les opinions de Botifarra de pagès!

Deixar un comentari
  • La teva valoració
Perquè la valoració sigui visible necessitem que accedeixis al teu compte Accedir