Grup62
eBook (Epub 2)
Triar format
Tria el teu format
Veure opcions de compra

Calendar Girl. Abril (Edició en català)

Editorial: Columna Edicions
Col·lecció: Clàssica
Traductor: Núria Parés Sellarès

Sinopsi de Calendar Girl. Abril (Edició en català):

Uneix-te als més de tres milions de fans que ja s'han enganxat al fenomen Calendar Girl i acompanya la Mia en el seu viatge durant el mes d'Abril. L'abril més arriscat, dolç i ardent que et pots imaginar.

Ja han passat tres mesos des que la Mia es va embarcar en l’aventura més increïble de la seva vida. Han estat tres mesos plens de luxe, passió i glamur… saltant d’una ciutat a l’altra. Tres mesos des que va conèixer en Wes.

Beisbol, cervesa i un jugador d’allò més sexi és el que l’espera a Boston, el seu pròxim destí. Però quan la Mia coneix en Mason Murphy, l’estrella dels Red Sox, ell li encén la sang, i no precisament en el bon sentit. Malgrat tot, a vegades les aparences són enganyoses i la Mia està a punt de descobir-ho… Podrà resistir-se a la sensualitat d’en Mace? Ser una wag és un somni per a la Mia, però sap que, si vol salvar el seu pare, ha de confiar en ella mateixa i continuar amb el viatge que va començar…

 

eBook (Epub 2)
Triar format
Tria el teu format
Veure opcions de compra

Sobre la autora de Calendar Girl. Abril (Edició en català)

Audrey Carlan© Melissa McKinley Photography

Audrey Carlan és una mare de dos nens de Califòrnia, enamorada del seu marit, a qui li agrada escriure, el ioga i les seves amigues ("soul sisters"). Es va començar a autopublicar fins que una editorial de novel·la romàntica li va comprar els drets de la sèrie Calendar Girl, que s'ha convertit en un fenomen als EUA. 

Llegir-ne més

Fitxa tècnica

Data de publicació: 14/02/2017 | Idioma: Català | ISBN: 978-84-664-2234-5 | Codi: 10177521 | Presentació: Epub 2 | Col·lecció: Clàssica | Traductor: Núria Parés Sellarès

Totes les opinions de Calendar Girl. Abril (Edició en català)

Deixar un comentari
  • La teva valoració
Perquè la valoració sigui visible necessitem que accedeixis al teu compte Accedir