Grup62
Rústica amb solapes
Triar format
Format únic
Comprovar disponibilitat

Casats contra solters

i tu, amb qui jugaràs?
Editorial: Columna Edicions
Col·lecció: Clàssica
Nombre de pàgines: 264

Sinopsi de Casats contra solters:

I tu, amb qui jugaràs?
«Si cada dia menges un menú diferent, per què has de dormir cada nit amb la mateixa dona? Amb tanta monotonia els sentits s'atrofien. El matrimoni és la decadència de la sexualitat». (Ponce, coordinador de l'equip de solters)«El perfil del Jesús era ben diferent. El seu matrimoni funcionava pràcticament a la perfecció. Com un rellotge suís o un moble d'Ikea. "Sóc un home casat, feliçment casat", argumentava sense vergonya. El seu dia a dia girava al voltant de la lletra "f": família, feina i futbol. Tot un clàssic».«No t'enganyaré: en conec uns quants, de casats. Uns em truquen per xerrar, i altres, per cardar. Ningú no m'ha demanat les dues coses». (Paquita, single per excel·lència)«Comporta't com un home de veritat i no com un titafreda. Gaudeix de la vida i no facis patir. No és honest que juguis a ser single amb aquest anell d'or al dit». (Susanna, amiga del Jesús i la Laia)«Els casats no estem de moda. La gent ens mira com si fóssim una espècie a punt d'extingir. No voldria caure en un discurs conservador, però continuo pensant que la parella estable i el sexe amb amor són dos valors fonamentals». (Jesús, coordinador de l'equip de casats)«Jesús, recicla't. Si has canviat vint vegades el concepte "casat" crec que també pots acceptar que una dona s'incorpori al teu equip». (Laia, la dona del Jesús)Presentació de l'autor en aquest vídeo.  
Rústica amb solapes
Triar format
Format únic
Comprovar disponibilitat

Sobre l'autor de Casats contra solters

© Matías Núñez

Llicenciat en Ciències de la Informació, Alfred Picó Sentelles ha treballat als principals mitjans catalans tant en ràdio com en premsa o televisió. És professor de Comunicació i ha publicat dos reconeguts assajos sobre el tema: El Mètode Picó per parlar en públic i 100 idees per ser un gran comunicador.

Com a novel·lista, li agrada retratar de manera còmica el complicat món de les relacions sentimentals, i els seus personatges, perduts i des...

Llegir-ne més
Informa't de les nostres novetats de novel·la contemporània
Apunta't i t'informarem de les nostres novetats més destacades
Carregant...

Fitxa tècnica

Data de publicació: 09/02/2012 | Idioma: Català | ISBN: 978-84-664-1456-2 | Codi: 383126 | Format: 15 x 23 cm. | Presentació: Rústica amb solapes | Col·lecció: Clàssica

Blog

Casats contra solters

Sovint ens arriben a les mans lectures plenes de tòpics sobre la rivalitat entre els casats i els solters, i les especificitats de cadascun dels dos grups.

Aquest llibre, malgrat que a jutjar pel títol, d’entrada ho podria semblar, no es limita a plantejar les situacions típiques ni fa les bromes de sempre.

Acabem reconeixent-nos en cadascun dels personatges, ja siguin casats o solters, i riem i plorem amb ells.

Alfred Picó aconsegueix, a Casats contra solters, retratar els personatges fugint dels tòpics més explotats, per això ens els creiem. I, de tant reals com semblen, acaben esdevenint còmplices dels nostres sentiments més íntims.

Trobareu, porteu aliança o no, una miqueta de vosaltres mateixos en la Laia, el Jesús o el Ponce.

En definitiva, m’ha semblat una lectura divertida i per això us la recomano!

Totes les opinions de Casats contra solters

Deixar un comentari
  • La teva valoració
Perquè la valoració sigui visible necessitem que accedeixis al teu compte Accedir