Grup62
Rústica amb solapes
Triar format
Format únic
Comprovar disponibilitat

Catalunya: estat de la nació

Diversos Autors

Editorial: Pòrtic Edicions
Col·lecció: P.VISIONS
Nombre de pàgines: 362

Sinopsi de Catalunya: estat de la nació:

Entre els autors hi figuren: Isabel-Clara Simó, Hèctor Bofill, Jordi Porta, Èric Bertran, Oriol Junqueras, Patricia Gabancho ?
Catalunya: estat de la nació és la crida de vint-vuit autors que presenten una visió analítica dels antecedents i les circumstàncies que han portat la nostra nació on es troba actualment dins el context estatal i internacional, i alhora planteja unes propostes per recuperar l'esperança en el nostre futur i arribar allà on ens proposem. El llibre argumenta la necessitat d'escometre l'exercici del dret a l'autodeterminació com a única opció possible per a la millora de l'econòmica i el benestar de cada un dels catalans i dels seus descendents. Amb la unitat de tots els decebuts però esperançats ciutadans i l'aplicació dels ressorts adients, la renaixença nacional és possible. Hi col·laboren Ramon Tremosa, Heribert Barrera, Oriol Junqueras, Patricia Gabancho, Jordi Porta, Alfons López Tena i Sean Connery, entre altres.
Rústica amb solapes
Triar format
Format únic
Comprovar disponibilitat
Informa't de les nostres novetats de novel·la contemporània
Apunta't i t'informarem de les nostres novetats més destacades
Carregant...

Fitxa tècnica

Data de publicació: 01/03/2008 | Idioma: Català | ISBN: 978-84-9809-037-6 | Codi: 10025106 | Format: 14 x 21,5 cm. | Presentació: Rústica amb solapes | Col·lecció: P.VISIONS

Totes les opinions de Catalunya: estat de la nació

Deixar un comentari
  • La teva valoració
Perquè la valoració sigui visible necessitem que accedeixis al teu compte Accedir