Grup62
Tapa dura amb sobrecoberta
Triar format
Tria el teu format
Comprovar disponibilitat

Conspiració a Tàrraco

Editorial: Columna Edicions
Col·lecció: Clàssica
Nombre de pàgines: 452

Sinopsi de Conspiració a Tàrraco:

Una història de venjança i poder en temps de l'imperi romà.

"I si amb això alliberava també Roma d'un governant mentider i arterós i servia per fer efectives totes les promeses de retorn als antics valors... doncs molt millor per a Roma.

Però a ell ja només li importava la venjança. 

Per això, quan, poc abans d'acomiadar-lo, Paule li havia dit que pensés amb quin àlies volia ser anunciat en l'arena - gairebé cap gladiador que es tingués en bona estima no lluitava amb el seu nom autèntic, sinó que ho feien sota pseudònims altisonants, com Prudens, Spiculus o Hermeros -, Ell no ho havia dubtat ni un moment: Ultor. El venjador"

Què passaria si l'home que havia nascut per governar Roma i Egipte, fill legítim de Juli Cèser i Cleòpatra, hagués sobreviscut als assassins d'Octavi i ara busqués passar comptes amb l'emperador? Una història de venjances, de traïcions i de gladiadors en l'època de més esplendor de la Tàrraco romana. 

Tapa dura amb sobrecoberta
Triar format
Tria el teu format
Comprovar disponibilitat

Sobre l'autor de Conspiració a Tàrraco

© Arxiu personal de l'autor

Jordi Solé (Sabadell, 1966). Llicenciat en Ciències de la Informació, va iniciar la seva carrera professional l’any 1987 com a redactor del Diari de Barcelona. Des d’aleshores ha col·laborat amb El Periódico de Catalunya, La Vanguardia, El Independiente o la revista Fotogramas. Ha estat redactor en cap de la revista Fantastic Magazine i director de la revista Club Disney. Habitual de programes de televisió com BCN Magazine (8TV) i El Club (TV3...

Llegir-ne més
Informa't de les nostres novetats de novel·la històrica
Apunta't i t'informarem de les nostres novetats més destacades
Carregant...

Premis

Premi Nèstor Luján Guanyador Edició 2013 Saber-ne més

Enllaços relacionats

Primers capítols

Fitxa tècnica

Data de publicació: 23/10/2013 | Idioma: Català | ISBN: 978-84-664-1794-5 | Codi: 10037616 | Format: 15 x 23 cm. | Presentació: Tapa dura amb sobrecoberta | Col·lecció: Clàssica

Totes les opinions de Conspiració a Tàrraco

Deixar un comentari
  • La teva valoració
Perquè la valoració sigui visible necessitem que accedeixis al teu compte Accedir