Grup62
Butxaca
Triar format
Tria el teu format
Comprovar disponibilitat

Despietat país de les meravelles i la Fi del Món

Editorial: labutxaca
Col·lecció: LABUTXACA
Traductor: Imma Estany Morros
Nombre de pàgines: 384

Sinopsi de Despietat país de les meravelles i la Fi del Món:

A mig camí entre una novel·la de detectius i una de ciència-ficció, aquesta és una de les obres més ambicioses i celebrades de Murakami. Reprenent el terreny de la irrealitat i el subconscient que trobàvem a la Crònica de l'ocell que dóna corda al món i a After Dark, la novel·la es construeix a partir de dues línies narratives paral·leles que acaben convergint. En l'una, assistim a una guerra d'informació entre dues societats en un Tòquio estrany i anacrònic; en l'altra, ens endinsem en un món obscur en què els personatges no tenen ombra, ni ment, ni capacitat de somiar. Aquesta novel·la va llançar l'autor a la fama internacional, i ressegueix el camí de descens d'un home a la farsa del submón kafkià, de la compassió i la independència, de l'argot i la filosofia. El resultat: una fantasia salvatge, al·lucinant i molt seductora.
Butxaca
Triar format
Tria el teu format
Comprovar disponibilitat

Sobre l'autor de Despietat país de les meravelles i la Fi del Món

© Ivan Giménez / Tusquets Editores

Haruki Murakami (Kyoto, 1949) és l’escriptor més aclamat i llegit de la literatura japonesa actual. Traduït a cinquanta llengües, amb les seves novel·les ha guanyat premis prestigiosos com ara el Noma, el Tanizaki, el Yomiuri, el Franz Kafka, el Jerusalem Prize o el Hans Christian Andersen. L’any 2011 va ser reconegut amb el Premi Internacional Catalunya, i el 2023, amb el Premi Princesa d'Astúries de les Lletres. Editorial Empúries ha publica...

Llegir-ne més
Informa't de les nostres novetats de novel·la contemporània
Apunta't i t'informarem de les nostres novetats més destacades
Carregant...

Fitxa tècnica

Data de publicació: 22/03/2011 | Idioma: Català | ISBN: 978-84-9930-227-0 | Codi: 387080 | Format: 11,5 x 18 cm. | Presentació: Rústica sense solapes | Col·lecció: LABUTXACA | Traductor: Imma Estany Morros

Blog

Despietat país de les meravelles i la Fi del Món

Irònic, però encertat. País de les meravelles; ciutat caòtica amb patiment, maldat, consciència, records, rancor… Fi del Món; ciutat pausada i tranquil·la, buida. Lloc sense sentiments on un podria viure tristament feliç per una eternitat.

A Despietat país de les meravelles i la Fi del Món Murakami ens presenta la ment humana com una gran incògnita però, alhora, com allò més manejable i domesticable. Dues històries amb un mateix protagonista que s’entrellacen al final.

Totes les opinions de Despietat país de les meravelles i la Fi del Món

Deixar un comentari
  • La teva valoració
Perquè la valoració sigui visible necessitem que accedeixis al teu compte Accedir