Grup62
Rústica sense solapes
Triar format
Tria el teu format

Diari de tardor

Editorial: Edicions 62
Nombre de pàgines: 208

Sinopsi de Diari de tardor:

Jaume Ferran ens ofereix la recapitulació definitiva de la seva experiència vital: un dietari que adreça a la memòria de la seva esposa, des del convenciment que contra la mort s'hi lluita amb l'exercici del record.

Jaume Ferran ha tingut una llarga trajectòria poètica, emmarcada dins de la generació dels anys 50, amb una colla de llibres de versos escrits en castellà. De fet, no va ser fins al 2001, gairebé cinquanta anys després de l'aparició del seu primer llibre, que es va estrenar com a escriptor també en català; i ho va fer amb un relat autobiogràfic titulat Memòries de Ponent (Premi Gaziel de Biografies i Memòries, 2000).

En aquell volum, l'autor repassava la seva infantesa a Cervera i la seva vida d'estudiant a Barcelona, el trasllat a Madrid als primers anys 50 i, després, la seva llarga experiència americana. Ara, en aquest Diari de tardor, Jaume Ferran ens ofereix la recapitulació definitiva de la seva experiència vital: un dietari que adreça a la memòria de la seva esposa, des del convenciment que contra la mort s'hi lluita amb l'exercici del record.

Rústica sense solapes
Triar format
Tria el teu format

Sobre l'autor de Diari de tardor

Jaume Ferran (Cervera 1928) va estudiar el batxillerat a la seva ciutat natal, va fer la carrera de Dret a la Universitat de Barcelona, es va doctorar a Madrid (on també va ser professor ajudant d'Eugeni d'Ors a la Càtedra de Ciència de la Cultura) i, des del 1960 fins que es va jubilar com a emèrit el 1995, va exercir la docència universitària als Estats Units d'Amèrica, primer a la Universitat de Colgate (1960-1963) i després a la de Syracus... Llegir-ne més

Altres llibres de Ferran Camps Jaume

Informa't de les nostres novetats d'actualitat
Apunta't i t'informarem de les nostres novetats més destacades
Carregant...

Fitxa tècnica

Data de publicació: 30/12/1899 | Idioma: Català | ISBN: 978-84-297-6949-4 | Codi: 10029683 | Format: 15 x 1 cm. | Presentació: Rústica sense solapes | Col·lecció: Biografies i Memòries

Totes les opinions de Diari de tardor

Deixar un comentari
  • La teva valoració
Perquè la valoració sigui visible necessitem que accedeixis al teu compte Accedir