Grup62
Butxaca
Triar format
Tria el teu format
Comprovar disponibilitat

Dinars de tàper

Trucs i receptes per a menjar bé a la feina
Editorial: labutxaca
Col·lecció: LABUTXACA
Nombre de pàgines: 160

Sinopsi de Dinars de tàper:

Ada Parellada eleva la cuina de tàper a categoria gastronòmica i proposa plats variats, gustosos i saludables, ideals per a emportar-se a la feina.A Dinars de tàper hi ha trucs per a transformar les sobres del sopar; receptes senzilles per als dies que només es tenen deu minuts per a cuinar, i recursos per a quan el rebost no ofereix gaires possibilitats. I per lluir-se de tant en tant i regalar-se un dinar de festa, també hi ha uns quants plats més elaborats, ideals per a preparar-los durant el cap de setmana i menjar-los al cap d'uns quants dies. 

Butxaca
Triar format
Tria el teu format
Comprovar disponibilitat

Sobre la autora de Dinars de tàper

© Nica Faz

Ada Parellada pertany a la setena generació d’una família de restauradors de Granollers. Amb vint-i-cinc anys va obrir el seu propi restaurant, Semproniana, a Barcelona. Assessora restaurants i menjadors escolars i treballa al costat de la indústria alimentària desenvolupant productes. A part de la seva feina quotidiana al restaurant, ha escrit diversos llibres de cuina i també una novel·la, Sal de vainilla. La seva gran fita actual és la llui...

Llegir-ne més
Informa't de les nostres novetats de novel·la contemporània
Apunta't i t'informarem de les nostres novetats més destacades
Carregant...

Fitxa tècnica

Data de publicació: 08/06/2010 | Idioma: Català | ISBN: 978-84-9930-141-9 | Codi: 387372 | Format: 11,5 x 18 cm. | Presentació: Rústica sense solapes | Col·lecció: LABUTXACA

Totes les opinions de Dinars de tàper

Deixar un comentari
  • La teva valoració
Perquè la valoració sigui visible necessitem que accedeixis al teu compte Accedir