Grup62
Rústica sense solapes
Triar format
Tria el teu format
Veure opcions de compra

Economia sense corbata

Editorial: Fanbooks
Temàtica: Economia
Col·lecció: No Ficció
Traductor: María Andriá
Nombre de pàgines: 192

Sinopsi de Economia sense corbata:

Un llibre ideal per a tothom que vulgui aprendre com funciona el sistema econòmic mundial.

Des que l’any 2008 la crisi financera va començar a castigar el món, l’economia s’ha convertit en el tema central d’inquietuds i tertúlies. Economia sense corbata neix de la necessitat d’aproximar i fer entenedor el funcionament del sistema econòmic mundial tot explicant-ne els conceptes més bàsics i responent qüestions fonamentals i alhora complexes, com el perquè de l’existència de la riquesa i la pobresa, quan es van generar aquestes desigualtats, quina és la relació entre poder i diners o per què el deute d’uns genera la fortuna d’altres.

Prenent com a font d’inspiració les converses sobre economia amb la seva filla, l’autor en relata els principals conceptes amb un llenguatge desenfadat i accessible per a tothom, especialment per a tots aquells lectors no familiaritzats amb la terminologia econòmica.

Rústica sense solapes
Triar format
Tria el teu format
Veure opcions de compra

Sobre l'autor de Economia sense corbata

Yanis Varoufakis© Hannelore Foerster

Ianis Varoufakis (Atenes, 1961) és exministre d’economia de Grècia, professor universitari i autor de diversos tractats sobre economia i qüestions socials, entre els quals destaca l’aclamat assaig sobre el futur de l’economia mundial The Global Minotaur.

Al gener de 2015, després de les eleccions parlamentàries gregues en què Syriza va prendre el poder, va ser nomenat ministre d’economia de Grècia i, com a tal, encarregat d’establir negociaci...

Llegir-ne més

Continguts extra

Fragment
Economia_sense_corbata.pdf
Descarregar 219,98 K

Fitxa tècnica

Data de publicació: 13/09/2023 | Idioma: Català | ISBN: 978-84-19150-85-1 | Codi: 10329497 | Format: 13 x 20 cm. | Presentació: Rústica sense solapes | Col·lecció: No Ficció | Traductor: María Andriá

Totes les opinions de Economia sense corbata

Deixar un comentari
  • La teva valoració
Perquè la valoració sigui visible necessitem que accedeixis al teu compte Accedir