Grup62
Butxaca
Triar format
Tria el teu format
Comprovar disponibilitat

El caçador de bruixes

Editorial: labutxaca
Col·lecció: LABUTXACA
Nombre de pàgines: 256

Sinopsi de El caçador de bruixes:

A mitjan segle XVI, un home prim i d’aspecte afable i inofensiu va deixar al seu pas un rastre de terror, desolació i desconfiança a les terres de l’Ebre. Joan Malet, el primer caçador de bruixes de la història de Catalunya, anava de poble en poble, cridat per les mateixes autoritats, amb el macabre encàrrec d’identificar les bruixes i els bruixots que, segons les mentalitats supersticioses de l’època, provocaven la mort de collites, bèsties i persones. Les seves pràctiques cruels no van passar desapercebudes als ulls de l’Inquisidor general de Barcelona.

Butxaca
Triar format
Tria el teu format
Comprovar disponibilitat

Sobre l'autor de El caçador de bruixes

David Martí (Barcelona, 1970) és autor de les novel·les Les bruixes d’Arnes i La metgessa de Barcelona. Abans de dedicar-se a l’escriptura va treballar de professor, consultor i responsable de projectes relacionats amb les tecnologies. Un bon dia, però, va decidir deixar-ho tot i canviar de vida. A La revolución interior i El guerrer adormit va explicar aquest procés. 

Llegir-ne més
Informa't de les nostres novetats de novel·la històrica
Apunta't i t'informarem de les nostres novetats més destacades
Carregant...

Per què llegirEl caçador de bruixes

1

 Una novel·la amb escenaris reals i propers: des dels Ports fins a Reus, Tarragona i Barcelona.

2

Una novel·la d’entreteniment, amb molta força i ritme, que entronca amb Les bruixes d’Arnes i dóna a conèixer una història real del passat medieval català.

3

L’autor és garantia d’èxit, tal com demostren les vendes de les seves novel·les anteriors: Les bruixes d’Arnes, La metgessa de Barcelona, o Les dones sàvies de la muntanya.

Fitxa tècnica

Data de publicació: 01/03/2017 | Idioma: Català | ISBN: 978-84-16600-75-5 | Codi: 10177840 | Format: 12,5 x 19 cm. | Presentació: Rústica sense solapes | Col·lecció: LABUTXACA

Totes les opinions de El caçador de bruixes

Deixar un comentari
  • La teva valoració
Perquè la valoració sigui visible necessitem que accedeixis al teu compte Accedir