Grup62
Butxaca
Triar format
Format únic
Comprovar disponibilitat

El club dels divendres es reuneix de nou

Editorial: labutxaca
Col·lecció: LABUTXACA
Nombre de pàgines: 400

Sinopsi de El club dels divendres es reuneix de nou:

Els anys van passant, i els lligams creats entre els personatges que vam conèixer a El club dels divendres cada cop s'estrenyen més i més. El cercle d'amigues és cada cop més fidel i se segueixen trobant regularment per compartir una estona entre cabdells i agulles, i poder parlar tranquil·lament de tot allò que els balla pel cap. Les coses han canviat molt en poc temps: la Catherine intenta refer la seva vida després del divorci, la Lucy va de bòlit a la productora de videoclips, i la K. C. intenta adaptar-se ràpidament a la seva nova feina al bufet d'advocats.Però per qui les coses més han canviat és per a la Dakota, la filla de la Georgia. Ja té divuit anys i, tot i que acaba de començar a estudiar a la universitat, el que més desitjaria en aquest món seria poder-se dedicar a la rebosteria, una afició que el seu pare no veu gens clara, però que és la seva passió. Aprofitant un viatge de feina de la Lucy a Itàlia, la Dakota veu la oportunitat de canviar d'aires i decideix acompanyar-la. L'Anita aprofita per viatjar a Europa i retrobar-se amb la seva germana, i la Catherine també hi anirà per conèixer el seu proveïdor de vins. Sigui per una raó o per una altra, les amigues del club dels divendres es retroben a Roma. Un viatge que els canviarà les vides per sempre.
Butxaca
Triar format
Format únic
Comprovar disponibilitat

Sobre l'autor de El club dels divendres es reuneix de nou

Kate Jacobs va néixer a Vancouver, una de les ciutats més espectaculars del Canadà i segurament de tot el món. Des de fa uns anys, però, viu Nova York. El club dels divendres, que labutxaca edita per primer cop en català, és el seu primer llibre dels molts que ja ha escrit, i n'ha venut més d'un milió d'exemplars als Estats Units. Amb aquesta traducció al català ja són més de vint els països on s'ha publicat aquesta famosa sèrie de novel·les. ... Llegir-ne més
Informa't de les nostres novetats de novel·la contemporània
Apunta't i t'informarem de les nostres novetats més destacades
Carregant...

Fitxa tècnica

Data de publicació: 13/11/2012 | Idioma: Català | ISBN: 978-84-9930-590-5 | Codi: 387621 | Format: 20,5 x 13 cm. | Presentació: Rústica sense solapes | Col·lecció: LABUTXACA

Blog

El club dels divendres es reuneix de nou, de Kate Jacobs

Aquest és un llibre de dones. Ben bé de dones…

N’hi ha de tota mena i edats: l’Anita, de quasi 80 anys i a punt de casar-se, que fa un no-sé-què veure-la tota esvalotada, emprovant-se sabates, mocadors i barrets com una nena…

La Catherine, una dona que passa poc dels quaranta i que és carn de quiròfan: guapa, esvelta, feta a mida i més avorrida i més sola que una mona.

La Peri, que porta la botiga de llanes de la desapareguda Georgia, en canvi, és l’ànima del grup: està tot el dia barallant-se amb tot i tothom per tal de donar a la botiga un nou aire més innovador, modern i diferent.

La Dakota, de 18 anys i filla de la Georgia, no vol saber res de la botiga de llanes i del llegat de la seva mare. Ella el que vol es dedicar-se en cos i ànima a la seva gran passió: la pastisseria.

En surten molts més, de perfils de dones de diferents estils i caràcters, però totes elles tenen un denominador comú: no volen que s’esvaeixi el record de la Georgia. Volen escoltar-se les unes a les altres, fer-se costat i ajudar-se quan la situació ho requereixi.

El club dels divendres compleix a la perfecció el seu objectiu: fer tenir a les mans unes agulles i una llana de colors per anar teixint. I tot això, amb la bona companyia de les teves millors amigues.

Totes les opinions de El club dels divendres es reuneix de nou

Deixar un comentari
  • La teva valoració
Perquè la valoració sigui visible necessitem que accedeixis al teu compte Accedir