Grup62
Butxaca
Triar format
Tria el teu format
Veure opcions de compra

El conte número tretze

Editorial: labutxaca
Col·lecció: LABUTXACA
Traductor: Rosa Maria Borràs Montané
Nombre de pàgines: 448

Sinopsi de El conte número tretze:

?Digue'm la veritat'. Una frase que remou el fons de l'ànima de la misteriosa i famosíssima escriptora Vida Winter. Les vides de ficció que ha anat inventant al llarg de sis dècades resulten ser un sòlid escut que amaga el seu passat terrible. Ara, vella i malalta, atrapada a casa seva i sense possibilitat de moure's, Vida Winter no podrà escapar a la seva pròpia història.?Digue'm la veritat'. Tres paraules que es claven a l'ànima de la jove biògrafa i llibretera Margaret Lea, que ha estat escollida per reconstruir i explicar la vida de Vida Winter. Aquesta noia solitària viu torturada pels secrets que envolten el seu naixement i la seva infància.Tancada en la decrèpita mansió de la moribunda autora, i completament immersa en l'obscur i esgarrifós relat d'incest, bessons demoníacs i decadència que és la infància de la vella, Margaret anirà comprenent paral·lelament els misteris de la seva pròpia existència.
Butxaca
Triar format
Tria el teu format
Veure opcions de compra

Sobre l'autor de El conte número tretze

Diane Setterfield (1964) és una escriptora britànica que va estudiar literatura a la Universitat de Bristol. Se sent deutora de la novel·la gòtica i de les novel·les de les germanes Brontë. Amb la seva primera novel·la, El conte número tretze, va tenir una importantíssima repercussió comercial, i va arribar al número u en les llistes de vendes d’arreu del món.

El conte número tretze és una història de suspens que uneix dues dones amb passats e...

Llegir-ne més
Informa't de les nostres novetats de novel·la contemporània
Apunta't i t'informarem de les nostres novetats més destacades
Carregant...

Fitxa tècnica

Data de publicació: 01/01/2009 | Idioma: Català | ISBN: 978-84-92549-27-6 | Codi: 10030045 | Format: 13 x 20,5 cm. | Presentació: Rústica sense solapes | Col·lecció: LABUTXACA | Traductor: Rosa Maria Borràs Montané

Totes les opinions de El conte número tretze

Deixar un comentari
  • La teva valoració
Perquè la valoració sigui visible necessitem que accedeixis al teu compte Accedir