Grup62
Butxaca
Triar format
Tria el teu format
Veure opcions de compra

El dia que vaig fer vuit anys

Editorial: labutxaca
Col·lecció: LABUTXACA
Nombre de pàgines: 304

Sinopsi de El dia que vaig fer vuit anys:

El dia que va fer vuit anys, l’avi del protagonista, un home de pagès de la plana de Vic, va pesar el nét a la bàscula que servia per mesurar els sacs de patates i de gra. Aquell és el primer record nítid de la vida del vailet.

A partir d’aquí, Pladevall trena una col·lecció de trenta estampes que tracen el retrat d’un nen dividit emocionalment entre la fascinació i la vergonya, entre la il·lusió i la por. Envoltat per la família, hi circulen una colla de personatges pintorescos com la Maria francesa, l’Eduard del Puig, la Pepeta dels ous o en Benet venedor.

Entre la realitat i la ficció, en aquest llibre hi ha la novel·la de la gent que no surt mai als llibres d’història i les petites coses que conformen un temps i un país. I la nostàlgia pels dies interminables de l’estiu, els jocs a pagès, els records de l’escola i els mestres. 

Butxaca
Triar format
Tria el teu format
Veure opcions de compra

Sobre l'autor de El dia que vaig fer vuit anys

Antoni Pladevall i Arumí (Taradell, Osona, 1961) és doctor en filologia clàssica i professor de grec i de llatí. La poesia, la narrativa, la crítica literària i la historiografia cultural són els àmbits de la seva dedicació a l'escriptura i la investigació.Es donà a conèixer amb els poemes Les noies de l'hoste, inclòs en el llibre col·lectiu 6 poetes 83 (Premi Amadeu Oller 1983). Ha publicat ressenyes i articles de tema literari a Revista de C... Llegir-ne més
Informa't de les nostres novetats de novel·la contemporània
Apunta't i t'informarem de les nostres novetats més destacades
Carregant...

Per què llegirEl dia que vaig fer vuit anys

1

El dia que vaig fer vuit anys va guanyar el Premi Prudenci Bertrana del 2014.

Premis

Premi Prudenci Bertrana Guanyador Edició 2014 Saber-ne més

Fitxa tècnica

Data de publicació: 03/02/2016 | Idioma: Català | ISBN: 978-84-16334-83-4 | Codi: 10135731 | Format: 12,5 x 19 cm. | Presentació: Rústica sense solapes | Col·lecció: LABUTXACA

Totes les opinions de El dia que vaig fer vuit anys

Deixar un comentari
  • La teva valoració
Perquè la valoració sigui visible necessitem que accedeixis al teu compte Accedir