Grup62
Rústica amb solapes
Triar format
Tria el teu format
Comprovar disponibilitat

El llibre dels portals

Editorial: Columna Edicions
Col·lecció: Clàssica
Nombre de pàgines: 544

Sinopsi de El llibre dels portals:

“No existeixen les fronteres per a aquells que s’atreveixen a mirar més enllà”. Mestre Belban de Vanícia

Els pintors de l'Acadèmia dels Portals són els únics que saben com s'han de dibuixar els extraordinaris portals de viatge que constitueixen la xarxa de comunicació i transport més important de Darúsia. Les seves normes rígides i la seva exhaustiva formació garanteixen una impecable professionalitat i perfecció tècnica en tots els seus treballs.

Quan en Tabit, estudiant d'últim any a l'Acadèmia, rep l'encàrrec de pintar un portal per a un humil camperol, no imagina que està a punt de veure’s involucrat en una trama d'intrigues i secrets que podria remoure els mateixos pilars de la institució.

Rústica amb solapes
Triar format
Tria el teu format
Comprovar disponibilitat

Sobre la autora de El llibre dels portals

Laura Gallego (València 1977), va començar a escriure als onze anys i el 1998 va guanyar el Premi Vaixell de Vapor. Entre les seves novel·les, dirigides principalment al públic juvenil, destaca la coneguda trilogia, Memòries d'Idhun. Les seves obres han estat traduïdes a diversos idiomes.

Llegir-ne més
Informa't de les nostres novetats de novel·la contemporània
Apunta't i t'informarem de les nostres novetats més destacades
Carregant...

Enllaços relacionats

Fitxa tècnica

Data de publicació: 06/06/2013 | Idioma: Català | ISBN: 978-84-664-1653-5 | Codi: 383376 | Format: 15 x 23 cm. | Presentació: Rústica amb solapes | Col·lecció: Clàssica

Blog

El llibre dels portals, de Laura Gallego

El llibre dels portals és la darrera novel·la de l’escriptora valenciana Laura Gallego, especialista en novel·la fantàstica i guanyadora de prestigiosos premis literaris.

Amb El Llibre dels portals els lectors ens endinsem en un món fantàstic ambientat en l’època medieval, on trobem en Tabit, un estudiant de l’Acadèmia de portals que està preparant el seu projecte final. Un portal que uneixi una casa d’un pobre camperol fins l’Acadèmia de portals. Durant la preparació d’aquest projecte final, s’entrellacen diferents històries com la del camperol, o la història d’un miner que descobreix una beta nova del mineral que s’usa per fer els portals i, finalment, la història d’una altra estudiant de l’Acadèmia.

L’autora descriu un món fantàstic impressionant amb una gran quantitat de detalls precisos.

No tinc cap dubte que aquesta és la novel·la ideal per aquesta època d’estiu: molt refrescant i animada. Segur que gaudireu d’una lectura molt distreta i amena!

Aquí teniu el primer capítol en pdf.

Totes les opinions de El llibre dels portals

Deixar un comentari
  • La teva valoració
Perquè la valoració sigui visible necessitem que accedeixis al teu compte Accedir