Grup62
Tapa dura amb sobrecoberta
Triar format
Tria el teu format
Veure opcions de compra

El nom de Déu és Misericòrdia

Una conversa amb Andra Tornielli
Editorial: Columna Edicions
Temàtica: Religió
Col·lecció: NO FICCIÓ COLUMNA
Traductor: Jordi Boixadós Bisbal
Nombre de pàgines: 144

Sinopsi de El nom de Déu és Misericòrdia:

El primer llibre del Papa més estimat de tots els temps.

Per vegada primera, en un llibre entrevista signat per ell, Francesc es dirigeix a cadascun dels homes i dones del planeta en un diàleg senzill, íntim i personal.

El Papa afronta el tema de la misericòrdia, tan central en el seu ensenyament i en el seu testimoniatge, a través de la seva experiència personal com a sacerdot i pastor.

Explica els motius d'un Any Sant extraordinari que ell va desitjar amb tot el seu ímpetu, parlant a totes les ànimes –de dins i fora de l'Església– que busquen donar un sentit a la vida, trobar un camí de pau i de reconciliació, una cura a les ferides físiques i espirituals. És la síntesi del seu magisteri i el seu pontificat.

Per revelar tot el seu pensament, ha triat al periodista del Vaticà, Andrea Tornielli, el més proper al pontífex, garantia, doncs, de rigor i solvència.


Amb la col.laboració de la Generalitat de Catalunya, Departament de Cultura.

Tapa dura amb sobrecoberta
Triar format
Tria el teu format
Veure opcions de compra

Sobre l'autor de El nom de Déu és Misericòrdia

© Vatican Pool / Getty Images

Jorge Mario Bergoglio, papa Francisc, nascut a Buenos Aires el 17 de desembre del 1936, és des del 13 de març del 2013 Bisbe de Roma i 266è papa de l’Església catòlica. El 13 de març del 2015 va decidir emprendre un gir al pontificat en anunciar l’Any Sant de la Misericòrdia. Per a aquella ocasió va publicar el best-seller internacional El nom de Déu és Misericòrdia. Una conversa amb Andrea Tornielli (2016), publicat a més de cent països. El 6...

Llegir-ne més

Altres llibres de Papa Francesc

Fitxa tècnica

Data de publicació: 13/01/2016 | Idioma: Català | ISBN: 978-84-664-2049-5 | Codi: 10135932 | Format: 15 x 23 cm. | Presentació: Tapa dura amb sobrecoberta | Col·lecció: NO FICCIÓ COLUMNA | Traductor: Jordi Boixadós Bisbal

Totes les opinions de El nom de Déu és Misericòrdia

Deixar un comentari
  • La teva valoració
Perquè la valoració sigui visible necessitem que accedeixis al teu compte Accedir