Grup62
Rústica amb solapes
Triar format
Format únic
Comprovar disponibilitat

El rastre de l'ocell

Max Bentow | Dirk Dobbrow

Col·lecció: EMPURIES NARRATIVA
Traductor: Marta Pera
Nombre de pàgines: 296

Sinopsi de El rastre de l'ocell:

Molt més que una novel·la de misteri
El detectiu berlinès Nils Trojan està passant una mala temporada. Divorciat i amb una filla, fa mesos que fa teràpia amb la psicòloga Jana Michaels per tractar els seus atacs de pànic. Ningú no en sap res, esclar; com a comissari de la policia, no es pot permetre mostrar cap debilitat. Però, quan un matí rep una trucada urgent i arriba a l'escena del crim, la seva fortalesa trontolla del tot: una noia jove ha estat brutalment assassinada, li han deixat el cap afaitat, està coberta de plomes i té un ocell esbudellat sobre el cos nu. Abans que en Trojan hagi pogut copsar el que acaba de veure, es produeix un segon assassinat, i la víctima torna a ser una noia jove amb els cabells llargs i rossos, coberta de plomes. Amb el suport de la Jana Michaels, en Trojan farà tots els possibles per resoldre el cas i s'embarcarà en un viatge fins als abismes més profunds d'una ànima malalta i pertorbada.El compte enrere de 'El rastre de l'ocell':EL RASTRE DE L'OCELL ja és a les llibreries (22.05.2012)FALTEN 4 DIES (18.05.2012)FALTEN 6 DIES (16.05.2012)FALTEN 8 DIES (14.05.2012)
Rústica amb solapes
Triar format
Format únic
Comprovar disponibilitat

Fitxa tècnica

Data de publicació: 22/05/2012 | Idioma: Català | ISBN: 978-84-9787-777-0 | Codi: 174821 | Format: 15 x 23 cm. | Presentació: Rústica amb solapes | Col·lecció: EMPURIES NARRATIVA | Traductor: Marta Pera

Blog

El rastre de l'ocell, de Max Bentow

Si fa temps que ens llegiu ja deveu saber que la novel·la negra és una de les meves debilitats. Intentar esbrinar qui és l’assassí en una història em resulta fascinant, i no només per la història per se, sinó pel que s’hi amaga darrera.

El rastre de l’ocell, doncs, és una d’aquestes històries; és la història d’un assassí en sèrie que aparentment és massa llest pel detectiu Nils Trojan, un detectiu acabat de divorciar i amb una filla adolescent que viu a la ciutat de Berlin i que, ara per ara i sense que ho sàpiga ningú, va regularment a la consulta d’una psicòloga per tractar els seus atacs de pànic. El seu món però, trontolla quan es presenta a l’escena d’un crim que és de tot menys corrent. A la víctima, una noia jove i rossa, no només li han arrencat els cabells, sinó que a més ha estat massacrada i apareix amb un ocell esbudellat i sense plomes a sobre. Aquesta però, no serà l’única víctima de l’assassí que sembla ser que segueix un patró…

I fins aquí us puc explicar de què va. Max Bentow utilitza tots els detalls macabres que us pugueu imaginar a l’hora de descriure l’escena d’un crim, de manera que a mida que vas llegint pots fer-te una idea clara de tot el que va succeint. A més, si com jo heu estat a Berlin, els escenaris us semblaran familiars, quelcom que li dona més realisme a la novel·la. I una última qüestió interessant: l’autor utilitza un pseudònim per escriure una novel·la on el protagonista és una persona amb una ment aparentment força malalta… tot un misteri, oi?

Si sou d’aquells que us agraden aquelles novel·les que fins al final no es descobreix l’assassí, aquesta l’heu de llegir. Res d’intuir qui pot ser a mida que llegeixes, no, no… Us ho ben dic: l’intriga està assegurada fins l’última pàgina.

Si no voleu saber què us perdeu, comenceu ja a llegir-la: feu-li una ullada al primer capítol en pdf.

Totes les opinions de El rastre de l'ocell

Deixar un comentari
  • La teva valoració
Perquè la valoració sigui visible necessitem que accedeixis al teu compte Accedir