Grup62
Tapa dura sense s/cob(cartoné)
Triar format
Tria el teu format
Veure opcions de compra

El secret de Picasso

Editorial: Edicions 62
Col·lecció: Èxits
Nombre de pàgines: 280

Sinopsi de El secret de Picasso:

La nova aventura de Leo Vidal, protagonista d?El Quart Reich, per Catalunya.
Durant la seva joventut, el pintor més genial del segle XX es va establir uns mesos a Horta de Sant Joan, un poblet del sud de Catalunya, on va viure unes misterioses aventures que el van marcar profundament.Molts anys després, el famós periodista Leo Vidal rep l'encàrrec d'un ric galerista de Sitges de localitzar un quadre desaparegut de Picasso que conté la clau de la seva creativitat. Molt citada a les biografies del pintor, aquesta valuosa obra ha generat tota mena d'especulacions.Rere la pista de l'enigmàtic quadre, Leo Vidal viatja de Barcelona a Sitges, a l'illa de Buda, en ple Delta de l'Ebre, i a Horta de Sant Joan, en una investigació apassionant que aviat es converteix en una carrera plena de trampes i perills.Realitat i ficció es donen la mà en aquesta novel·la fulgurant; una aventura amb acció trepidant que capbussa el lector.«Acció (molta acció), unes dosis d'intriga i un patiment que ens acompanyen des que obrim la primera pàgina. Així és com Francesc Miralles converteix El Quart Reich en una lectura que crea addicció» Santiago Redondo, Avui. 
Tapa dura sense s/cob(cartoné)
Triar format
Tria el teu format
Veure opcions de compra

Sobre l'autor de El secret de Picasso

© Jordi March

Francesc Miralles (Barcelona, 1968) és llicenciat en filologia alemanya i periodista especialitzat en psicologia i espiritualitat. Després d'escriure dos estudis sobre Franz Kafka (2000) i Hermann Hesse (2001) per al públic escolar, va decidir dedicar-se a la narrativa. En un llarg viatge per l'Índia va escriure Perdut a Bombai (2001) i l'any següent va guanyar el Premi Gran Angular de Literatura Juvenil amb el llibre Un haiku per a l'Alícia. ...

Llegir-ne més

Fitxa tècnica

Data de publicació: 15/03/2011 | Idioma: Català | ISBN: 978-84-297-6762-9 | Codi: 387079 | Format: 23 x 15 cm. | Presentació: Tapa dura sense s/cob(cartoné) | Col·lecció: Èxits | Sentit de lectura: Occidental

Blog

El secret de Picasso

L’any passat vaig sentir a la ràdio que parlaven del llibre L’última resposta d’Àlex Rovira i Francesc Miralles. Com que és un llibre que parlava d’una revelació perduda d’Albert Einstein em va picar la curiositat. El vaig llegir i em va agradar força.

En veure que aquest El secret de Picasso compartia un dels autors amb L’última resposta (vegeu Una barreja entre…) vaig demanar llegir-lo, i no em va decebre gens!

No he llegit cap dels altres dos llibres del mateix autor i protagonista, El Quart Reich i La Profecia 2013 (però tard o d’hora cauran), però això no en dificulta la lectura. El protagonista de tots tres llibres és en Leo Vidal, un periodista americà que viu a Catalunya, descobrint tot de secrets com Indiana Jones. La gràcia d’aquests secrets és que són d’aquí, de casa nostra, i no maies o orientals!

Totes les opinions de El secret de Picasso

Deixar un comentari
  • La teva valoració
Perquè la valoració sigui visible necessitem que accedeixis al teu compte Accedir