Grup62
Rústica amb solapes
Triar format
Tria el teu format
Comprovar disponibilitat

El secret de Vesalius

Editorial: Columna Edicions
Col·lecció: Clàssica
Traductor: Alexandre Gombau Armau
Nombre de pàgines: 544

Sinopsi de El secret de Vesalius:

El món editorial es rendeix davant El secret de Vesalius. Un debut al·lucinant: drets venuts a 18 països.

Barcelona, maig del 1888. Al cap de pocs dies d'inaugurar-se la primera Exposició Universal del país, apareixen els cossos horriblement mutilats de diverses noies. Les seves ferides recorden una antiga maledicció de la ciutat oblidada durant molt de temps.

En Daniel Amat, jove professor resident a Oxford, rep la notícia que el seu pare ha mort, fet que l'obliga a tornar a Barcelona després d'anys d'absència. A partir d'aquest moment, es veurà arrossegat a la persecució d'un despietat assassí mentre s'enfronta a les conseqüències del seu propi passat.

En Bernat Fleixa, reporter del Correo de Barcelona, l'únic interès del qual és aconseguir una notícia que el faci famós,i en Pau Gilbert, un enigmàtic estudiant de medicina que oculta un inesperat secret, s'uniran a l'Amat a la recerca d'un antic manuscrit anatòmic que pot canviar la història del coneixement i que resulta ser el principal objectiu de l'assassí.

Rústica amb solapes
Triar format
Tria el teu format
Comprovar disponibilitat

Sobre l'autor de El secret de Vesalius

Jordi Llobregat© Gustavo Ten

Jordi Llobregat (València, 1971) va somiar ser escriptor quan tenia dotze anys, després de veure la pel·lícula Le magnifique, amb Jean-Paul Belmondo i Jacqueline Bisset. Ha escrit molts relats publicats en diverses antologies, és l’autor de la novel·la El secret de Vesalius (Columna, 2015), traduïda a dinou llengües i venuda a més de quaranta països. És creador i director de València Negra (festival internacional de gènere negre), codirector d...

Llegir-ne més

Altres llibres de Jordi Llobregat

Vídeos de El secret de Vesalius

Continguts extra

Fragment
El_secret_de_Vesalius.pdf
Descarregar 13,66 M
Informa't de les nostres novetats de novel·la històrica
Apunta't i t'informarem de les nostres novetats més destacades
Carregant...

Coneix-ne més sobre El secret de Vesalius

Barcelona 1888: unes quantes noies desapareixen en pondre's el sol... Res no és el que sembla. Ningú no està protegit del seu passat.

Fitxa tècnica

Data de publicació: 20/05/2015 | Idioma: Català | ISBN: 978-84-664-1970-3 | Codi: 10124107 | Format: 15 x 23 cm. | Tinta: b/n | Presentació: Rústica amb solapes | Col·lecció: Clàssica | Traductor: Alexandre Gombau Armau

Totes les opinions de El secret de Vesalius

Deixar un comentari
  • La teva valoració
Perquè la valoració sigui visible necessitem que accedeixis al teu compte Accedir