Grup62
Butxaca
Triar format
Tria el teu format
Veure opcions de compra

El silenci doble

Editorial: labutxaca
Col·lecció: LABUTXACA
Traductor: Marc Delgado Casanova
Nombre de pàgines: 416

Sinopsi de El silenci doble:

«Sense fer soroll, es va acostar a la porta. Cap rastre que l’haguessin forçat. [...] Tan suaument com va poder, va pujar les escales del porxo de l’entrada, serrava les dents amb força a cada cruixit dels taulons. Es va aturar al capdamunt i va parar l’orella per captar qualsevol remor. Encara no li arribava cap so de l’interior. Va aguantar-se la respiració. A poc a poc, va fer passar els dits tremolosos per l’escletxa de la porta. Lentament la va obrir. Dubitativa, va entrar a la casa». Un home s’ha desplomat des d’un penya-segat, una dona ha desaparegut després d’un passeig en bicicleta. Una colla de bons amics fan vacances cada any en una illa sueca. Aquest any, però, les coses no aniran com sempre: un seguit de tragèdies, aparentment atzaroses, els connectarà d’alguna manera. El comissari Anders Knutas haurà d’investigar el passat d’aquesta colla per trobar la veritat.

Una força malèfica els ha seguit fins a l’illa? O ha estat amb ells des de sempre? Fins i tot els millors amics no ho comparteixen tot.

Butxaca
Triar format
Tria el teu format
Veure opcions de compra

Sobre l'autor de El silenci doble

Mari Jungstedt ha treballat com a periodista de ràdio i televisió durant catorze anys i viu a Estocolm amb el seu marit i els seus dos fills. Ningú no ho ha vist (Columna, 2009) va ser la seva primera novel·la d'una sèrie que se situa a l'illa de Gotland, a prop de la costa sueca. Després de Ningú no ho ha sentit, Ningú no ho sabia i L'art de l'assassí, aquest mes de gener arriba en català la cinquena entrega de la sèrie protagonitzada pel com...

Llegir-ne més
Informa't de les nostres novetats de novel·la contemporània
Apunta't i t'informarem de les nostres novetats més destacades
Carregant...

Per què llegirEl silenci doble

1

• La intriga i el suspens estan assegurats amb les novel·les de la Mari Jungstedt.

• Setena entrega de la saga dels èxits: Ningú no ho ha vist (2009), Ningú no ho ha sentit (2009), Ningú no ho sabia (2010).

Enllaços relacionats

Primers capítols

Fitxa tècnica

Data de publicació: 11/02/2015 | Idioma: Català | ISBN: 978-84-9930-948-4 | Codi: 10118015 | Format: 12,5 x 19 cm. | Presentació: Rústica sense solapes | Col·lecció: LABUTXACA | Traductor: Marc Delgado Casanova

Totes les opinions de El silenci doble

Deixar un comentari
  • La teva valoració
Perquè la valoració sigui visible necessitem que accedeixis al teu compte Accedir