Grup62
Rústica amb solapes
Triar format
Tria el teu format
Comprovar disponibilitat

El Sopar Secret

Col·lecció: Ramon Llull
Nombre de pàgines: 368

Sinopsi de El Sopar Secret:

La nova novel·la de l?autor que ja han descobert més de quatre milions de lectors a tot el món
Gener de 1497. Durant algunes setmanes, una sèrie de cartes anònimes enviades des de la cort del papa Alexandre VI adverteixen que a Milà Leonardo da Vinci està executant una obra diabòlica: un mural del Sant Sopar en què no només ha pintat els apòstols sense la seva aurèola, sinó que el mateix artista s'hi ha retratat donant l'esquena a Jesucrist. Fra Agustín Leyre, inquisidor dominic expert en la interpretació de missatges xifrats, és enviat a la cort dels Sforza amb l'objectiu de supervisar aquesta pintura i desxifrar la clau que protegeix la identitat del remitent de les cartes. El que està a punt de descobrir canviarà la nostra manera de veure la pintura del geni del Renaixement... per sempre.
Rústica amb solapes
Triar format
Tria el teu format
Comprovar disponibilitat

Sobre l'autor de El Sopar Secret

Javier Sierra© Asís G. Ayerbe

Fa vint-i-cinc anys Javier Sierra (Terol, 1971) va decidir buscar respostes a grans preguntes a través de l'escriptura. Des de llavors ha donat a impremta onze obres. Aquesta, la dotzena, assegura que és la més especial de totes. Després de guanyar el premi Planeta amb El foc invisible i convertir-se en l'únic autor espanyol que ha aconseguit que les seves novel·les arribessin al top ten dels més venuts als Estats Units, Javier Sierra s'enfron...

Llegir-ne més
Informa't de les nostres novetats de novel·la contemporània
Apunta't i t'informarem de les nostres novetats més destacades
Carregant...

Fitxa tècnica

Data de publicació: 01/03/2012 | Idioma: Català | ISBN: 978-84-9708-236-5 | Codi: 383132 | Format: 15 x 23 cm. | Presentació: Rústica amb solapes | Col·lecció: Ramon Llull

Blog

El sopar secret

Hola a tots de nou, amics,

Ara mateix acabo de sopar. Però no en secret, eh? En família i a cara descoberta, sense por de cap mena.

El sopar d’aquest vespre ha estat magnífic en tots els sentits. Bon tiberi, bona companyia, bons caldos i sobretot, coses per dir-nos. Que més es pot demanar?

En canvi, què voleu que us digui, El sopar secret del Javier Sierra m’ha deixat el cos una mica… d’aquella manera.

Fent honor a la veritat, cal dir que ja feia molt de temps que no llegia cap llibre d’aquests de capellans amb mala fe, missatges encriptats, jeroglífics amb mala baba. Potser per això la meva predisposició a deixar-me seduir pel text ha estat més aviat escassa.

A banda de tot això i assumint les meves reserves, trobo que és un llibre que no acaba d’enganxar al lector. Està força ben documentat, té moment xulos, però en general, crec que té una mena de fredor que provoca distància enlloc d’acostament.

M’han agradat especialment els moments dedicats a la figura de Leonardo da Vinci, autor de l’obra que dóna nom al llibre. Pel que sembla, tenia tots els atributs que ha de tenir un autèntic geni, excèntric, despistat, tafaner, diferent, i sobretot, molt bon tio.

Si el llegiu, m’agradaria molt conèixer el vostre parer, a veure què us sembla i si compartiu o no la meva opinió.

Fins aviat!

Totes les opinions de El Sopar Secret

Deixar un comentari
  • La teva valoració
Perquè la valoració sigui visible necessitem que accedeixis al teu compte Accedir