Grup62
Rústica amb solapes
Triar format
Format únic
Comprovar disponibilitat
Editorial: Edicions 62
Col·lecció: El Balancí
Traductor: Jordi Arbonés Montull
Nombre de pàgines: 384

Sinopsi de El talp:

«És el gran mestre vivent de la novel·la d?espionatge, però els seus llibres són molt més que thrillers». The Times
El servei secret britànic té un agent doble soviètic infiltrat al seu cim en plena guerra freda. Després d'aconseguir una inesperada revelació, un espia anglès ha advertit del talp el responsable del conjunt dels serveis d'intelligència britànics, el qual recorre a l'agent semiretirat George Smiley perquè descobreixi qui és el traïdor al nucli de la seva cúpula, sense que els seus integrants sàpiguen res de la investigació. Mostra insuperable del thriller d'espionatge, "El talp" ha estat adaptat pel brillant realitzador suec Tomas Alfredson i amb l'enfrontament interpretatiu, i en la ficció, dels populars actors anglesos Gary Oldman i Colin Firth. Aquesta nova edició de la novel·la conté un pròleg de l'autor, inèdit en català.
Rústica amb solapes
Triar format
Format únic
Comprovar disponibilitat

Sobre l'autor de El talp

John le Carré© Nadav Kander

John le Carré va néixer el 1931. Va estudiar a les universitats de Berna i Oxford i va ensenyar a Eton. Durant la guerra freda va treballar un breu període als serveis d’Intel·ligència britànics. Els últims cinquanta anys va viure de l’escriptura. Vivia a cavall de Londres i Cornualla. Va morir el desembre del 2020.

El 1961 va iniciar el cicle de novel·les de l'agent Smiley amb Trucada per a un mort i que compta amb títols tan emblemàtics com...

Llegir-ne més

Fitxa tècnica

Data de publicació: 17/11/2011 | Idioma: Català | ISBN: 978-84-297-6851-0 | Codi: 387256 | Format: 15 x 23 cm. | Presentació: Rústica amb solapes | Col·lecció: El Balancí | Traductor: Jordi Arbonés Montull

Blog

El talp

Bufa! Amics, aquest maleït talp m’ha fet passar unes estonetes que déu n’hi do!

Jo coneixia una miqueta l’obra de Le Carré a través de llibres com ara El sastre de Panamà o El jardiner fidel. Tots dos són llibres amens, interessants, ben escrits, amb bones dosis d’intriga, misteri, cinisme i bon humor.

El Talp és ben diferent. De bon humor no en desprèn gens ni mica.

Es tracta d’un llibre mes aviat gris, fosc, hermètic i blindat com una caixa forta, que parla sense gaires embuts de la trista vida dels espies.

En aquest cas, l’agent semiretirat George Smiley és reclamat novament pel seu cap per mirar de caçar un agent doble que és la poma podrida dins d’una organització que se suposa que està lliure de tota falta o sospita.

Aquest talp és un gat vell, que sap jugar d’allò més bé el seu doble joc de cartes, i que quan li convé es fa fonedís i… desapareix.

Però l’agent Smiley porta molts anys a les seves espatlles fent d’espia i sap com aconseguir mica en mica, amb una paciència infinita, que el cercle es vagi tancant.

No es un llibre fàcil. Convé posar-hi els cinc sentits de bon principi per no perdre’s en el torrent inacabable de noms i cognoms que van apareixent constantment.

Ara bé. Tot i ser un llibre, diguem-ne, poc càlid té un no-sé-què que mola!!!

Per cert, la pel·lícula d’aquest llibre està en cartellera! N’heu vist el tràiler? I la pel·lícula?

És confirma que, com sempre, el llibre és millor que la pel·lícula?

Totes les opinions de El talp

Deixar un comentari
  • La teva valoració
Perquè la valoració sigui visible necessitem que accedeixis al teu compte Accedir