Grup62
Rústica amb solapes
Triar format
Format únic
Comprovar disponibilitat

Els dies d'escola de Jesús

Traducció de Dolors Udina
Editorial: Edicions 62
Col·lecció: El Balancí
Traductor: Dolors Udina Abelló
Nombre de pàgines: 280

Sinopsi de Els dies d'escola de Jesús:

La nova novel·la del Premi Nobel de Literatura. Una meditació sobre què signifi ca créixer o ser pares, sobre la lluita constant entre emoció i raó.

J.M. Coetzee no ha deixat en David, en Simon i la Ines, els protagonistes de La infantesa de Jesús, en terra de ningú. La Ines i en Simon i en David acaben d’arribar a la ciutat d’Estrella. En David, que ja té set anys, està aprenent la llengua i ja ha començat a fer amics. Li agrada molt preguntar i aviat ha d’anar a l’escola. Però a quina, a una de tradicional o a una creativa que es dedica a la dansa? Ara descobrirà els problemes que poden generar les seves decisions i alguns comportaments dels adults.
A Els dies d’escola de Jesús, J. M. Coetzee medita sobre uns temes del tot universals i sobre com escollim la vida que fi nalment ens toca viure.

Rústica amb solapes
Triar format
Format únic
Comprovar disponibilitat

Sobre l'autor de Els dies d'escola de Jesús

J. M. Coetzee (Ciutat del Cap, 1940) va estudiar ciències informàtiques i filologia a Sud-àfrica i als Estats Units. La seva primera novel·la va ser Dusklands, seguida d'In the Heart of the Country, que va guanyar el premi literari més important de Sud-àfrica, el CNA. És autor també d'Esperant els bàrbars —guardonada amb el CNA, el Geoffrey Faber Memorial Prize i el James Tait Black Memorial Prize—, Vida i època de Michael K (Booker Prize i Pr...

Llegir-ne més

Continguts extra

Fragment
Els_dies_d_escola_de_Jesus.pdf
Descarregar 748,54 K

Fitxa tècnica

Data de publicació: 01/03/2017 | Idioma: Català | ISBN: 978-84-297-7581-5 | Codi: 10176947 | Format: 15 x 23 cm. | Presentació: Rústica amb solapes | Col·lecció: El Balancí | Traductor: Dolors Udina Abelló

Totes les opinions de Els dies d'escola de Jesús

Deixar un comentari
  • La teva valoració
Perquè la valoració sigui visible necessitem que accedeixis al teu compte Accedir