Grup62
Butxaca
Triar format
Tria el teu format
Comprovar disponibilitat

Els esquirols de Central Park estan tristos els dilluns

Editorial: labutxaca
Col·lecció: LABUTXACA
Nombre de pàgines: 792

Sinopsi de Els esquirols de Central Park estan tristos els dilluns:

«Sovint la vida es diverteix. Ens regala un diamant, amagat sota un tiquet de metro o la caiguda d'una cortina. Emboscat en una paraula, una mirada, un somriure una mica beneit. Cal parar atenció als detalls. Sembren la nostra vida de petits còdols i ens guien. Les persones brutals, les persones apressades, les que porten guants de boxa o claven cops de peu a la grava, ignoren els detalls. Volen coses pesades, imposants, brillants, no volen perdre ni un minut per ajupir-se per una moneda, una palleta, la mà d'un home que tremola. Però si t'ajups, si atures el temps, descobreixes diamants en una mà estesa... I la vida ja mai més no és trista. Ni dissabte, ni diumenge, ni dilluns...». Plena de sorpreses i sobresalts, Els esquirols de Central Park estan tristos els dilluns reprèn les vides remogudes de la Joséphine i la seva família i ens passeja, una vegada més, pels racons i clarobscurs de les seves peripècies. Real com la vida mateixa.

Butxaca
Triar format
Tria el teu format
Comprovar disponibilitat

Sobre l'autor de Els esquirols de Central Park estan tristos els dilluns

Katherine Pancol va néixer a Casablanca, el Marroc, i quan tenia cinc anys es va traslladar a viure a França. Periodista de professió, va escriure la seva primera novel·la quan un editor l’hi va demanar. I l’èxit li va arribar de seguida. Ha viscut arreu del món, ha fet cursos d’escriptura creativa i és autora de moltes novel·les, entre les quals destaquen la trilogia Els ulls grocs dels cocodrils, El vals lent de les tortugues i Els esquirols...

Llegir-ne més
Informa't de les nostres novetats de novel·la contemporània
Apunta't i t'informarem de les nostres novetats més destacades
Carregant...

Fitxa tècnica

Data de publicació: 06/11/2012 | Idioma: Català | ISBN: 978-84-9930-586-8 | Codi: 387611 | Format: 13 x 20 cm. | Presentació: Rústica sense solapes | Col·lecció: LABUTXACA

Blog

Els esquirols de Central Park estan tristos els dilluns, de Katherine Pancol

Hola Nosaltres! Oi que algú de vosaltres ha llegit la trilogia de la Katherine Pancol? Ja sé que vaig una mica tard… però quan no es pot, no es pot!

És el segon llibre que llegeixo d’aquesta bona dona. El primer va ser Jo, per damunt de tot, i em va agradar moltíssim.

En aquest cas, la cosa ha anat d’una manera diferent. I crec que és perquè he començat la casa per la teulada.

Constantment, durant aquest Els esquirols de Central Park estan tristos els dilluns, es fan referències a El vals lent de les tortugues i a Els ulls grocs dels cocodrils… i servidora no ha llegit cap d’aquests dos llibres.

Vulguis o no, i encara que el llibre es pugui llegir independentment dels altres dos, no deixa de ser un obstacle trobar-te amb coses que et deixen una mica a la deriva, sense una bona ubicació.

Aquest és, bàsicament, un llibre de dones. I més concretament, un llibre de dones histèriques. Practiquen diferents tipus d’histerisme però al cap i a la fi, des de la portera que es tenyeix els cabells de colors variats fins a la gran dama amb estudis superiors, estan totes com unes cabres.

Hi surten dones amb perfils ben diferents: joves, no tan joves i definitivament velles. Dones bones, tendres, generoses, gairebé innocents, i d’altres que són orgulloses, atrevides, romàntiques, conspiradores, maquiavèl·liques i horribles!!

De senyors, també en surten, però en qualsevol cas, en aquesta novel·la, el paper estel·lar és per a les dames.

Sembla que el nus que es crea de bon principi sigui impossible de desfer, però al final la Pancol ho soluciona tot amb solvència.

En fi. Veurem si passat un temps prudencial, m’animo i faig la trilogia completa. Tindria el seu què, oi?

Totes les opinions de Els esquirols de Central Park estan tristos els dilluns

Deixar un comentari
  • La teva valoració
Perquè la valoració sigui visible necessitem que accedeixis al teu compte Accedir