Grup62
Butxaca
Triar format
Tria el teu format
Veure opcions de compra

Els ponts trencats

Manuel Milián Mestre

Editorial: labutxaca
Col·lecció: LABUTXACA
Nombre de pàgines: 576

Sinopsi de Els ponts trencats:

Manuel Milián Mestre va ser fundador d'Alianza Popular, diputat del Congrés durant tres legislatures, col·laborador de Fraga Iribarne quan era ministre i membre de l'executiva del PP del 1989 al 2000. Ha desplegat una activitat frenètica en molts fronts i ha tingut un paper clau en segona línia de la política: el retorn de Tarradellas, el pacte del Majestic, la llotja del Bernabeu... Persona culta, receptiva i vehement, ha decidit deixar definitivament la militància popular. Ell i el partit han canviat en sentits oposats. Entén que la situació actual té una rellevància enorme i dubta que els nostres polítics sàpiguen interpretar els senyals que el món i el país envien. La diagnosi de Milián Mestre és lúcida i demolidora. La seva dilatada experiència cívica i política, la informació privilegiada de què disposa i la seva independència de criteri donen a aquest llibre un atractiu enorme.

Butxaca
Triar format
Tria el teu format
Veure opcions de compra

Continguts extra

Fragment
Els_ponts_trencats.pdf
Descarregar 393,77 K
Informa't de les nostres novetats d'actualitat
Apunta't i t'informarem de les nostres novetats més destacades
Carregant...

Per què llegirEls ponts trencats

1

Un llibre imprescindible per entendre l’abast de la crisi política i social.

2

Milián Mestre és un personatge contundent i lúcid que coneix com ningú les entreteles de la política catalana i espanyola.

Fitxa tècnica

Data de publicació: 11/01/2017 | Idioma: Català | ISBN: 978-84-16600-48-9 | Codi: 10174725 | Format: 12,5 x 19 cm. | Presentació: Rústica sense solapes | Col·lecció: LABUTXACA | Sentit de lectura: Occidental

Totes les opinions de Els ponts trencats

Deixar un comentari
  • La teva valoració
Perquè la valoració sigui visible necessitem que accedeixis al teu compte Accedir