Grup62
Tapa dura amb sobrecoberta
Triar format
Tria el teu format
Comprovar disponibilitat

Els ulls d'Al·là

Editorial: Columna Edicions
Col·lecció: Clàssica
Nombre de pàgines: 384

Sinopsi de Els ulls d'Al·là:

Al segle XIII, la recerca d'un tresor llegendari enfrontarà homes i religions en una aventura amb la Mediterrània com a centre del món.

Mallorca, novembre de 1285. El conflicte entre la Corona d’Aragó i França s’estén per tota la Mediterrània i la guerra s’acosta a l’illa. Amb les tropes aragoneses desembarca un fosc conseller provinent de Barcelona amb una missió d’alt secret: localitzar un valuós document creat per un savi àrab conegut com «els ulls d’Al·là», un enginy humà ple d’espiritualitat i, alhora, una eina de poder que, segons la llegenda, atorgarà riquesa i saviesa a qui l’obtingui.

Mercenaris sicilians, un nàufrag musulmà, una noia d’orígens àrabs adoptada per la societat jueva de l’illa, un erudit mallorquí… El destí d’uns i altres s’anirà encreuant en una lluita pel poder i el coneixement, un joc d’intriga, un viatge que els portarà a l’arrel del debat religiós entre cristians i musulmans, tan vigent avui en dia com fa 800 anys.

«La ignorància davant el desconegut ens espanta. Aquest mapa és com una torxa en la foscor. Diu que tots els homes estem fets del mateix».

Tapa dura amb sobrecoberta
Triar format
Tria el teu format
Comprovar disponibilitat

Sobre l'autor de Els ulls d'Al·là

© Arxiu personal de l'autor

Joaquim Molina (Barcelona, 1966) és traductor i professor. La rosa entre els llops és la seva primera incursió en el món literari.

Llegir-ne més

Continguts extra

Fragment
Els_ulls_d_Alla.pdf
Descarregar 823,25 K
Informa't de les nostres novetats de novel·la històrica
Apunta't i t'informarem de les nostres novetats més destacades
Carregant...

Fitxa tècnica

Data de publicació: 11/05/2016 | Idioma: Català | ISBN: 978-84-664-2086-0 | Codi: 10139128 | Format: 15 x 23 cm. | Presentació: Tapa dura amb sobrecoberta | Col·lecció: Clàssica | Sentit de lectura: Occidental

Totes les opinions de Els ulls d'Al·là

Deixar un comentari
  • La teva valoració
Perquè la valoració sigui visible necessitem que accedeixis al teu compte Accedir