Grup62
Rústica sense solapes
Triar format
Format únic
Comprovar disponibilitat

En Noah Barleywater fuig de casa

Col·lecció: EMPURIES NARRATIVA
Traductor: Albert Torrescasana Flotats | Mercè Santaularia Campillo
Nombre de pàgines: 280

Sinopsi de En Noah Barleywater fuig de casa:

De l'autor de "El noi del pijama de ratlles".
En Noah té vuit anys, i la millor manera que ha trobat de resoldre els seus problemes és fer veure que no existeixen. Però arriba un dia que l'única manera per no pensar-hi és fugir de casa. Espantat i confós, en Noah s'endinsa al bosc. Després de passar per un parell de pobles, on es troba personatges curiosos i situacions estranyes, arriba a una botiga molt original plena de joguines fantàstiques i coneix un joguinaire inusual, molt vell, que té una història per explicar: una història llarga, plena d'aventures i màgia, que li farà viure un viatge inoblidable que li canviarà la vida. I que podria canviar la teva, també.Seguint l'estela d'El noi del pijama de ratlles, el seu llibre més cèlebre, John Boyne construeix, de la mà d'un altre nen inoblidable, en Noah Barleywater, una llegenda plena de màgia i superació que seduirà els lectors de totes les edats. 
Rústica sense solapes
Triar format
Format únic
Comprovar disponibilitat

Sobre l'autor de En Noah Barleywater fuig de casa

© Simon Trewin

John Boyne va néixer l’any 1971 a Dublín, Irlanda,  on va estudiar Literatura Anglesa al Trinity College. La seva novel·la El noi del pijama de ratlles es va convertir ràpidament en un best-seller mundial: es va traduir a més de quaranta-cinc llengües, va vendre més de sis milions d’exemplars i va rebre multitud de premis, entre els quals, dues vegades, l’Irish Book Award. També va quedar finalista del prestigiós British Book Award i Miramax e...

Llegir-ne més

Fitxa tècnica

Data de publicació: 03/03/2011 | Idioma: Català | ISBN: 978-84-9787-689-6 | Codi: 174460 | Format: 13 x 19,5 cm. | Presentació: Rústica sense solapes | Col·lecció: EMPURIES NARRATIVA | Traductors: Albert Torrescasana Flotats | Mercè Santaularia Campillo

Blog

En Noah Barleywater fuig de casa, de John Boyne

En Noah Barleywater sedueix a grans i a petits. És un nen que té 8 anys, alegre, preocupat pel que passa al seu voltant, i una mica poruc. I fuig de casa, ben aviat, abans de sortir el sol, tot decidit, sense avisar a la seva mare i sense que ningú no el vegi. En Noah vol ser important i viure grans aventures, i sap que això no pot fer-ho a casa. Ha de fugir. I a partir de que s’endinsa en el bosc i comença a visitar altres pobles és quan s’adona que tot és gran i molt difícil.

És en el tercer poble que visita, després de deixar enrere arbres i gossos dachshund que parlen, quan es troba amb un lloc màgic: una botiga de joguines, plena de titelles, rellotges que no marquen l’hora correcta i taulons del terra que es mouen; i aquesta tenda un vell enigmàtic que té preparades mil aventures per en Noah. Un vell que descobreix en el protagonista un món màgic, on tot cobra vida i tothom té coses a dir i històries a explicar. És amb aquest vell i en aquest poble on en Noah s’adona que les coses no són tan senzilles. El vell li explica la història de la seva vida i de com es va convertir en propietari de la botiga de joguines i en Noah fa el mateix amb anècdotes de la seva curta vida.

Totes les opinions de En Noah Barleywater fuig de casa

Deixar un comentari
  • La teva valoració
Perquè la valoració sigui visible necessitem que accedeixis al teu compte Accedir