Grup62
Rústica amb solapes
Triar format
Tria el teu format
Comprovar disponibilitat

Et portaré a un lloc on tot és possible

Editorial: Columna Edicions
Temàtica: Religió
Col·lecció: Clàssica
Nombre de pàgines: 288

Sinopsi de Et portaré a un lloc on tot és possible:

Una novel·la captivadora, plena de suspens i de sentiment. Una increïble història que planteja una crítica a la nostra societat.

«Sandro, obre els ulls! No hi sobreviuràs ni mitja hora; mai no has sortit dels passadissos emmoquetats de les biblioteques i les aules climatitzades. Els viatges formen la joventut, va dir ell mentre obria la porta.  Si et refies de les dites, pensa en aquesta. Una dita brasilera... En Sandro es va aturar però no es va girar. El rector va fer una pausa, per retenir-lo encara més. Llavors va continuar, dient molt lentament: "No es torna mai de la selva amazònica"».
La selva tropical sembla contenir l'alè en la calor humida del capvespre. Asseguda davant la seva cabana, l'Elianta mira en Sandro, que s'apropa a ella. Per què aquest estrany misteriós s'acosta per destruir la pau i la serenitat de la seva tribu? Què han fet ells per merèixer-ho? La determinació de l'Elianta per salvar els seus és cada vegada més gran, i no permetrà de cap de les maneres que aquest intrús acabi amb la felicitat del seu poble.

Rústica amb solapes
Triar format
Tria el teu format
Comprovar disponibilitat

Sobre l'autor de Et portaré a un lloc on tot és possible

Laurent Gounelle© Zoé Gardeur
Especialista en desenvolupament personal, format a França i als Estats Units, Laurent Gounelle fa més de catorze anys que volta pel món, conversant amb els millors psicòlegs, per mirar d'entendre què podem fer per millorar les nostres vides. Gounelle extreu el més important de cada cultura i ho adapta a llibres accessibles i reconfortants que permeten al lector replantejar-se si realment aquella és la vida que vol portar. Els seus llibres tran... Llegir-ne més
Informa't de les nostres novetats de novel·la contemporània
Apunta't i t'informarem de les nostres novetats més destacades
Carregant...

Fitxa tècnica

Data de publicació: 07/03/2013 | Idioma: Català | ISBN: 978-84-664-1611-5 | Codi: 383216 | Format: 15 x 23 cm. | Presentació: Rústica amb solapes | Col·lecció: Clàssica | Sentit de lectura: Occidental

Totes les opinions de Et portaré a un lloc on tot és possible

Deixar un comentari
  • La teva valoració
Perquè la valoració sigui visible necessitem que accedeixis al teu compte Accedir