Grup62
Butxaca
Triar format
Tria el teu format
Comprovar disponibilitat

Falconer

John Cheever

Editorial: labutxaca
Col·lecció: LABUTXACA
Traductor: Jordi Martín Lloret
Nombre de pàgines: 248

Sinopsi de Falconer:

Falconer és el nom d'un centre penitenciari federal, una presó de mala mort on es barregen delinqüents de tota condició. Ezekiel Farragut (reclús núm. 734-508-32 amb una condemna de deu anys a l'esquena) és el personatge que ens guia per aquest particular infern presidiari. Addicte a l'heroïna, i des que ingressa a Falconer també a la metadona, Farragut és un professor turmentat que compleix sentència per haver assassinat el seu germà. John Cheever ens introdueix tant a la institució penitenciària com al cor mateix d'Ezekiel Farragut, un cau de dimonis familiars tan asfixiant com la presó d'on malda per fugir. Tal com va escriure Saul Bellow en llegir Falconer, «Cheever és esplèndid. És brusc, és elegant, és pur. També és indispensable, si vols saber de debò què està passant a l'ànima humana als Estats Units».

Butxaca
Triar format
Tria el teu format
Comprovar disponibilitat

Continguts extra

Fragment
Falconer.pdf
Descarregar 538,25 K

Per què llegirFalconer

1

John Cheever és un dels autors imprescindibles del segle xx.

2

En aquesta novel·la, John Cheever ens introdueix tant en la institució penitenciària com al cor mateix del seu protagonista, un cau de dimonis familiars tan asfixiant com la presó d’on malda per fugir.

Opinions

«Cheever és esplèndid. És brusc, és elegant, és pur. També és indispensable si vols saber de debò què està passant en l'ànima humana als Estats Units»
Saul Bellow

Fitxa tècnica

Data de publicació: 05/10/2016 | Idioma: Català | ISBN: 978-84-16600-29-8 | Codi: 10030210 | Format: 12,3 x 19 cm. | Presentació: Rústica sense solapes | Col·lecció: LABUTXACA | Traductor: Jordi Martín Lloret

Totes les opinions de Falconer

Deixar un comentari
  • La teva valoració
Perquè la valoració sigui visible necessitem que accedeixis al teu compte Accedir