Grup62
Tapa dura amb sobrecoberta
Triar format
Tria el teu format
Comprovar disponibilitat

Germans del sud

Editorial: Edicions 62
Col·lecció: El Balancí
Nombre de pàgines: 518

Sinopsi de Germans del sud:

La història a l'inrevés: l'epopeia d'una petita nació que reclama la independència de Catalunya

L’any 1213, les tropes catalanes van obtenir una victòria aclaparadora a la batalla de Muret i aquest fet va marcar decisivament el seu destí. En poc temps Catalunya es va convertir en un dels grans imperis de l’Europa occidental i amb mà de ferro va imposar la seva hegemonia en els territoris veïns.

Ara, però, vuit-cents anys després, els temps de pau i prosperitat comencen a esvair-se sota l’ombra d’una revolta incipient a Mossaràbia, un petit poble que, tip dels abusos, reclama la independència de Catalunya. El vell Màrius Gal·lè i el seu deixeble, l’agent Bernat de Tallaferro, són els encarregats de dirigir i mobilitzar les forces civils, polítiques i militars, i d’activar la xarxa de la diplomàcia internacional per mirar de sufocar la revolta.

Amb la novel·la Germans del sud, Hèctor Bofill capgira els termes de la història i ens ofereix una epopeia amb molt d’humor que arrossega el lector per un huracà de lluites de po­der i de passions viscerals. La narració d’un conflicte que pot evocar un món fruit d’una imaginació literària desbordant o de la realitat profunda que vivim en el present.

«Els pobles veïns sempre s’acaben fent la guerra. Alguna cosa ens corca per dins i ens demana que torni a emergir el conflicte...»

Tapa dura amb sobrecoberta
Triar format
Tria el teu format
Comprovar disponibilitat

Sobre l'autor de Germans del sud

Hèctor Bofill (Badalona, 1973) és jurista i escriptor. Professor de Dret Constitucional de la Universitat Pompeu Fabra, va iniciar la seva carrera literària com a poeta. La seva primera novel·la, L’últim Evangeli, va obtenir el Premi Josep Pla de narrativa l’any 2003, i Germans del sud, el Premi Joanot de Narrativa 2014. També ha publicat diversos assaigs: La independència i la realitat (2004) o La trama contra Catalunya (2013), entre altres. ...

Llegir-ne més

Enllaços relacionats

Primers capítols

Fitxa tècnica

Data de publicació: 16/01/2014 | Idioma: Català | ISBN: 978-84-297-7207-4 | Codi: 10036591 | Format: 15 x 23 cm. | Tinta: un mapa a les pàgines preliminars | Presentació: Tapa dura amb sobrecoberta | Col·lecció: El Balancí

Totes les opinions de Germans del sud

Deixar un comentari
  • La teva valoració
Perquè la valoració sigui visible necessitem que accedeixis al teu compte Accedir