Grup62
Cómic
Triar format
Format únic
Comprovar disponibilitat

Ghostopolis

Doug Tennapel

Editorial: Estrella Polar
Temàtica: Infantil
Col·lecció: Comic Books
Traductor: Montserrat Fernández Ubiergo
Nombre de pàgines: 272

Sinopsi de Ghostopolis:

Una bona barreja d?elements terrorífics, grotescos i esbojarrats
Frank Gallows, un funcionari de la Brigada d'Immigració Sobrenatural, envia per error en Garth Hale, un nen de set anys, a l'Altravida. Mentre en Garth explora el món dels esperits damunt d'un cavall esquelet i es retroba amb familiars que ni coneixia, el malvat governador de Ghostopolis: Vaugner, pensa com desfer-se del noi i com aprofitar els seus poders de viu.Alhora, Frank Gallows té pressa per buscar ajuda, retornar en Garth al món dels vius i no perdre la feina... Doug TenNapel, excel·lent il·lustrador, ens captiva amb els seus dibuixos plens d'energia i vitalitat i ens ofereix una història emocionant, plena d'acció i humor. Disney n'està preparant l'adaptació cinematogràfica en què veurem a Hugh Jackman de protagonista. 
Cómic
Triar format
Format únic
Comprovar disponibilitat
Informa't de les nostres novetats d'infantil
Apunta't i t'informarem de les nostres novetats més destacades
Carregant...

Fitxa tècnica

Data de publicació: 03/05/2012 | Idioma: Català | ISBN: 978-84-9932-791-4 | Codi: 10031992 | Format: 15,2 x 22,5 cm. | Presentació: Rústica sense solapes | Col·lecció: Comic Books | Traductor: Montserrat Fernández Ubiergo

Blog

Ghostopolis, de Doug TenNapel

Doug TenNapel és un reconegut autor de còmic als Estats Units que, a més, a la dècada dels 90 va crear una sèrie de televisió anomenada Earthworm Jim. Ara, però, ha arribat a les llibreries catalanes -finalment!- l’obra que l’ha fet més popular: Ghostopolis.

Frank Gallows és un funcionari de la Brigada d’Immigració Sobrenatural que porta vint anys treballant perquè els fantasmes no fugin de l’Altravida, i Garth Hale és un nen de set anys que es passeja de metge en metge buscant una solució a la seva malaltia incurable. Per error, Frank envia a Garth a l’Altravida. Aquest fet fa que el Frank vulgui rescatar el Garth, i el Garth hagi de sobreviure a l’Atravida. Tot es complicarà quan el governador de Ghostopolis vulgui atrapar en Garth.

La història és molt original i divertida. Encara que el tema pot ser atípic en el món infantil/juvenil, sorprèn la creativitat de l’autor i les vinyetes són molt espectaculars. Destaca, sobretot, que malgrat l’argument no hi ha cap escena escabrosa i que és un còmic totalment apte per als joves d’entre 13 i 14 anys.

Justament el Consell català del llibre infantil i juvenil ha triat aquest còmic a que opti al Premi Protagonista jove 2012/2013 en la categoria de 13 i 14 anys. Aquest premi el concedeixen els vots dels joves que s’hagin llegit els quatre llibres seleccionats en aquesta categoria.

- See more at: http://www.nosaltresllegim.cat/#sthash.wwrwZ5f6.dpuf

Totes les opinions de Ghostopolis

Deixar un comentari
  • La teva valoració
Perquè la valoració sigui visible necessitem que accedeixis al teu compte Accedir