Grup62
Rústica amb solapes
Triar format
Format únic
Veure opcions de compra

I a sobre... la Paulette!

Col·lecció: EMPURIES NARRATIVA
Nombre de pàgines: 240

Sinopsi de I a sobre... la Paulette!:

Torna l'autora de Tom, petit Tom, petitó, Tom 

El Ferdinand viu sol a la seva enorme granja. I això no el fa precisament feliç. Un dia, després d’una tempesta molt forta, passa per davant de casa de la seva veïna i veu que el sostre està a punt d’enfonsar-se. Òbviament, ella no té enlloc on anar. Els néts del Ferdinand li suggereixen que la convidi a viure a casa seva, i la idea el fa somriure. Però no és tan senzill, hi ha coses que es fan i coses que no... Després d’una llarga nit de reflexió, decideix anar-la a buscar, i proposar-l’hi. A poc a poc, la granja s’omplirà de gent, s’agitarà i tornarà a funcionar. Un amic d’infantesa que acaba de quedar vidu, dues velletes molt divertides, estudiants joves, un amor que comença, i molts animals. I a sobre... la Paulette! 

Rústica amb solapes
Triar format
Format únic
Veure opcions de compra

Sobre la autora de I a sobre... la Paulette!

Barbara Constantine viu entre Berry, perquè li agrada molt el camp, Biarritz, per raons familiars, i París, perquè a la ciutat també s'hi està molt bé, de vegades. És escriptora i l'editorial Empúries li va publicar, l'any 2010, la novel·la Tom, petit Tom, petitó, Tom.

Llegir-ne més

Altres llibres de Barbara Constantine

Fitxa tècnica

Data de publicació: 16/05/2013 | Idioma: Català | ISBN: 978-84-9787-868-5 | Codi: 10031501 | Format: 1 x 1 cm. | Presentació: Rústica amb solapes | Col·lecció: EMPURIES NARRATIVA

Blog

I a sobre... la Paulette!, de Barbara Constantine

Amb un títol com I a sobre… la Paulette! no saps ben bé què és el que et trobaràs quan comencis a llegir, i precisament deu ser per això que de seguida m’hi vaig posar.

En Ferdinand té una granja que de mica en mica se li ha anat fent petita. Amb els fills independitzats i amb el nostre protagonista havent perdut la seva dona, en Ferdinand només veu els seus néts i algun amic de tant en tant. Les coses canvien, però, després d’una tempesta. La casa de la seva veïna queda destruïda i ell decideix que la granja es prou gran per a tots dos. Després d’això, els fets s’aniran succeint i de mica en mica la granja s’anirà poblant de gent: dues velletes encantadores, un amic dels de tota la vida, joves estudiants… en definitiva, uns personatges que a primera vista poden semblar heterogenis però que, al cap i a la fi, s’assemblen més del que realment creuen.

I a sobre… la Paulette! ens mostra que la vida pot canviar en un sol dia, que tot és possible i que sempre hi pot haver algú que et faci veure les coses de manera diferent. La Barbara Constantine ens parla de decisions, d’oportunitats, però sobretot de la màgia de les persones i de les relacions que es poden establir entre elles, de manera que de mica en mica et converteixes en addicte a la lectura d’aquesta novel·la i et preguntes qui més compartirà el dia a dia d’aquests entranyables personatges.

Totes les opinions de I a sobre... la Paulette!

Deixar un comentari
  • La teva valoració
Perquè la valoració sigui visible necessitem que accedeixis al teu compte Accedir