Grup62
Rústica amb solapes
Triar format
Format únic
Comprovar disponibilitat

Indecències

Col·lecció: ANAGRAMA/EMPURIES
Nombre de pàgines: 196

Sinopsi de Indecències:

De l'autor d'"Una lectora poc corrent" i "Amb una mà al davant i l?altra al darrere"
Després de l'èxit aclaparador d'Una lectora poc corrent i Amb una mà al davant i l'altra al darrere, el mestre de l'humor britànic ens brinda dues petites històries curtes plenes d'humor que giren al voltant d'un erotisme molt inusual. En el primer relat, la vídua senyora Donaldson troba la manera de guanyar-se uns diners extra com a «falsa pacient» en unes pràctiques d'hospital. La seva vida pren un caire encara més transgressor quan lloga una habitació a una parella d'estudiants que la introduiran en una nova visió del sexe. El segon és la història d'una mare de mitjana edat, la senyora Forbes, que adora el seu fill Graham. Aquest mena una doble vida per evitar que la seva mare descobreixi la veritat. Però la situació es complica i el lector descobreix que ni en Graham, ni la seva dona Betty, ni el pare d'en Graham, no entenen els seus propis desitjos, i tampoc els de la senyora Forbes.
Rústica amb solapes
Triar format
Format únic
Comprovar disponibilitat

Sobre l'autor de Indecències

Alan Bennett és un dramaturg molt famós a Anglaterra, tant conegut per les seves obres de teatre com per les sèries de televisió que ha escrit. També ha fet d'actor i fa deu anys que escriu narrativa amb gran èxit al seu país. AmbUna lectora poc corrent va seduir lectors i crítica a casa nostra. Empúries li ha publicat també la primera novel·la,Amb una mà al davant i l'altra al darrere. Llegir-ne més

Fitxa tècnica

Data de publicació: 07/02/2013 | Idioma: Català | ISBN: 978-84-9787-832-6 | Codi: 174931 | Format: 14 x 22 cm. | Presentació: Rústica amb solapes | Col·lecció: ANAGRAMA/EMPURIES

Blog

Indecències, d'Alan Bennett

Dues històries en un llibre que un bon amic lector em va recomanar.  “Riuràs molt”, em va dir. Doncs sí, no es va equivocar. M’ho he passat molt bé llegint El rejoveniment de la senyora Donaldson i L’empara de la senyora Forbes, les dues històries indecoroses que donen cos a aquestes Indecències d’Alan Bennett.

Curiosament, no he assenyalat cap pàgina per seleccionar-ne una cita. Per què? Doncs perquè trobo que tot plegat és digne de ser destacat. Imagineu-vos, per exemple, la situació d’una vídua que es dedica a fer d’actriu per als estudiants de medicina. Sí, sí, ella fa veure que està malalta i va explicant els símptomes perquè els metges puguin avaluar-la i fer diagnòstics… arriba a un grau de perfeccionament increïble, la veritat! I aquesta senyora (que es defineix a sí mateixa com una mica tímida), per guanyar-se uns calers, no té una altra idea que posar hostes a casa seva… Resulta que hi apareix una parella que converteix casa seva -en paraules del narrador- si no del tot en un bordell, sí en un indret de comerç, permuta i intercanvi eròtic.

El segon conte encara em va agradar més. Ens presenta un assessor bancari, en Graham, que és gai i que es casa per interès amb una senyora rica i llesta… Però he dit per interès i hauria d’haver dit per interessos, perquè els hipotètics guanys que ha d’obtenir són diversos! Llegiu-lo i ho veureu!

En Martí va comentar Amb una mà al davant i l’altra al darrere i va dir que “tot el que llegeixes és imaginable”. Comparteixo aquesta opinió: és un humor britànic molt gràfic, com si veiessis una bona pel·lícula de dissabte a la tarda.

Totes les opinions de Indecències

Deixar un comentari
  • La teva valoració
Perquè la valoració sigui visible necessitem que accedeixis al teu compte Accedir