Grup62
Rústica amb solapes
Triar format
Tria el teu format
Comprovar disponibilitat

Jazz al despatx de Hitler

Una altra manera de veure les guerres
Editorial: Edicions 62
Col·lecció: No Ficció
Traductor: Gemma Sardà
Nombre de pàgines: 232

Sinopsi de Jazz al despatx de Hitler:

Plàcid Garcia-Planas ens relata com la paradoxa -i paral·lelament el dolor i la malenconia- és, potser, la manera més eficaç d'explicar l'atrocitat de les guerres actuals.

Què és el que explica millor la guerra? Les ofensives de l'exèrcit afganès contra els talibans o l'ànsia dels soldats per gravar el combat als seus mòbils Nokia? On rau la notícia?, en el fet que Bet Furik és el poble de Cisjordània d'on han sortit més «màrtirs» o que el primer suïcida es va esclatar a si mateix vestit amb la samarreta del Real Madrid i el segon amb la del Barça? Què és més desconcertant?, que el pas fronterer on va començar la Segona Guerra Mundial és avui dia una zona gai o que just el lloc on van penjar Mussolini és, ara, un McDonald's?
Plàcid Garcia-Planas, un dels periodistes més destacats de La Vanguardia, ens relata com la paradoxa -i paral·lelament el dolor i la malenconia- és, potser, la manera més eficaç d'explicar l'atrocitat de les guerres actuals. 

Rústica amb solapes
Triar format
Tria el teu format
Comprovar disponibilitat

Sobre l'autor de Jazz al despatx de Hitler

Plàcid Garcia-Planas nació en el seno de una familia textil de Sabadell en 1962. Licenciado en Periodismo por la Universidad de Navarra, es reportero de La Vanguardia de Barcelona desde 1988. En su amplia trayectoria profesional ha cubierto las guerras yugoslavas, las dos guerras del Golfo y los conflictos de Líbano, Israel, Palestina y Afganistán, entre otros. Es autor de La revancha del reportero, libro en el que sigue la huella a siete gran... Llegir-ne més

Fitxa tècnica

Data de publicació: 09/09/2010 | Idioma: Català | ISBN: 978-84-297-6704-9 | Codi: 387783 | Format: 1 x 1 cm. | Presentació: Rústica amb solapes | Col·lecció: No Ficció | Traductor: Gemma Sardà

Totes les opinions de Jazz al despatx de Hitler

Deixar un comentari
  • La teva valoració
Perquè la valoració sigui visible necessitem que accedeixis al teu compte Accedir