Grup62
Tapa dura sense s/cob(cartoné)
Triar format
Format únic
Comprovar disponibilitat

Josep Pla investiga un crim al Delta de l'Ebre

Editorial: Edicions 62
Col·lecció: El Balancí
Nombre de pàgines: 112

Sinopsi de Josep Pla investiga un crim al Delta de l'Ebre:

Cinc anys sense Baltasar Porcel: un relat apassionant durant la nit de la mort de Franco

Amb motiu del cinquè aniversari de la mort de Baltasar Porcel (1 de juliol), presentem aquest relat en què a partir d'uns suposats papers de Pla es narra i s’investiga un crim la nit del 20 de novembre de l’any 1975.

Un episodi memorable en què l’autor reuneix en una finca del Delta de l’Ebre alguns dels protagonistes que gestionen l’agonia del règim (López Rodo) i alguns dels que preparen l’endemà (el banquer Botín, el socialista Felipe González, el catalanista Jordi Pujol, l’escriptor Josep Pla) per celebrar el compromís matrimonial del fill d’un poderós empresari. En aquest ambient festiu i febril amb interessos individuals i col·lectius antagònics, els sospitosos es multipliquen.

Unes pàgines esplèndides, procedents de Cada castell i totes les ombres, la darrera novel·la de Porcel, tot i que van ser pensades i escrites molt abans i de manera autònoma. Atès que aquest relat conté tota la força expressiva de la millor prosa de l’autor i d’acord amb la seva voluntat, expressada en vida, és més que oportú editar-lo ara de manera independent com a homenatge.

Tapa dura sense s/cob(cartoné)
Triar format
Format únic
Comprovar disponibilitat

Sobre l'autor de Josep Pla investiga un crim al Delta de l'Ebre

Baltasar Porcel (Andratx, 1937-Barcelona, 2009) ha estat un dels màxims narradors de la literatura catalana. Entre els seus títols destaquen Cavalls cap a la fosca (1975), Les primaveres i les tardors (1986), Ulisses a alta mar (1997), El cor del senglar (2000) i Olympia a mitjanit (2004). Ha guanyat entre altres, els premis Ciutat de Palma, Josep Pla, Sant Jordi, de la Crítica, Prudenci Bertrana, Ramon Llull, Bocaccio (Itàlia) i el Premi Sant...

Llegir-ne més

Fitxa tècnica

Data de publicació: 19/06/2014 | Idioma: Català | ISBN: 978-84-297-7311-8 | Codi: 10040979 | Format: 13 x 20,5 cm. | Presentació: Tapa dura sense s/cob(cartoné) | Col·lecció: El Balancí

Totes les opinions de Josep Pla investiga un crim al Delta de l'Ebre

Deixar un comentari
  • La teva valoració
Perquè la valoració sigui visible necessitem que accedeixis al teu compte Accedir