Grup62
Rústica amb solapes
Triar format
Tria el teu format
Comprovar disponibilitat

La bíblia andorrana

Premi Prudenci Bertrana 2015
Editorial: Columna Edicions
Col·lecció: Clàssica
Nombre de pàgines: 304

Sinopsi de La bíblia andorrana:

La guerra bruta d'espionatge entre Espanya i Catalunya al descobert

A l’Andreu Boix, oficial de la policia andorrana, li han matat un banquer. Hi ha molts nervis. Hi ha un mar de rumors, i no n’hi ha cap que sigui bo. El Principat, a contracor, s’ha convertit en l’escenari d’una sorda batalla entre serveis d’intel·ligència rivals (o potser no tan rivals) que compren, venen, inventen o roben informacions sensibles. La supervivència del petit país pirinenc, que sense buscar-ho s’ha trobat amb una difícil relació amb els estats veïns, penja d’un fil. Ningú no és qui diu que és. El Boix haurà de viatjar a Madrid, remenarà alguns papers vells i, sobretot, per primer cop a la vida i molt a desgrat seu, haurà d’actuar sense escrúpols ni contemplacions.

«El document tenia una coberta de pergamí arrugat, sense títol, només amb una etiqueteta de paper enganxada al llom, amb un número 27, probablement una signatura topogràfica, que tal vegada indicaria la seva situació relativa a l’armari de les Sis Claus.

[...]

—No pot ser —va dir—. És una bomba. Una bomba d’hidrogen. I aquell paperot, com podia ser una bomba? Si amb prou feines es podia llegir, i qui l’havia escrit i qui l’havia amagat i qui l’havia robat feia segles que eren pols i no pagaven contribuci ó. Jo no entenia res de res».

Rústica amb solapes
Triar format
Tria el teu format
Comprovar disponibilitat

Sobre l'autor de La bíblia andorrana

Albert Villaró (andorrà nascut a la Seu el 1964) és historiador de (de)formació i ha construït, llibre rere llibre, un inclassificable i polièdric corpus novel·lístic. La seva primera obra, La selva moral (1993), era una galeria de retrats de gent de muntanya, a meitat de camí entre la descripció costumista, l’humor absurd i la falsa erudició. Les seves primeres novel·les, Les ànimes sordes i, sobretot, Obaga, són una paròdia dels estereotips ...

Llegir-ne més

Continguts extra

Fragment
La_biblia_andorrana.pdf
Descarregar 618,47 K
Informa't de les nostres novetats de novel·la contemporània
Apunta't i t'informarem de les nostres novetats més destacades
Carregant...

Premis

Premi Prudenci Bertrana Guanyador Edició 2015 Saber-ne més

Fitxa tècnica

Data de publicació: 25/11/2015 | Idioma: Català | ISBN: 978-84-664-2027-3 | Codi: 10131335 | Format: 15 x 23 cm. | Presentació: Rústica amb solapes | Col·lecció: Clàssica | Sentit de lectura: Occidental

Totes les opinions de La bíblia andorrana

Deixar un comentari
  • La teva valoració
Perquè la valoració sigui visible necessitem que accedeixis al teu compte Accedir