Grup62
Tapa dura amb sobrecoberta
Triar format
Format únic
Comprovar disponibilitat

La ciutat dels prodigis

Eduardo Mendoza

Editorial: Edicions 62
Col·lecció: El Balancí
Traductor: Xavier Lloveras Puchercós
Nombre de pàgines: 448

Sinopsi de La ciutat dels prodigis:

La infantesa i adolescència de la Barcelona moderna de la mà d’Eduardo Mendoza, Premi Cervantes.

«Quan vaig començar a reunir dades per trobar un fil conductor de la història d’un barceloní, que vaig batejar com Onofre Bouvila, vaig descobrir fins a quin punt imperava l’oblit. Molt poca gent sabia que hi havia hagut una Exposició Universal el 1888 i que aquesta exposició havia estat el tret de sortida de la Bar - celona moderna. Poca gent sabia com es va planejar i construir l’Eixample i què hi havia abans on avui hi ha carrers, passejos i rambles. Ningú tenia una idea clara d’on vivien els rics i on vivien els pobres i com es relacionaven els uns amb els altres. I amb prou feines es trobava documentació sobre aquests temes. Reu - nir aquests documents fragmentaris i convertir-los en un relat coherent va ser una feina que em va tenir entretingut bastants anys, segurament els més gra - tificants de la meva vida d’escriptor.»

Ara La ciutat dels prodigis surt de nou a la llum en versió catalana traduïda per Xavier Lloveras. Com en altres ocasions semblants, em pregunto què significa - rà per a un nou lector. Fa uns anys jo vaig escriure una novel·la. Ara és la novel · la qui ha de parlar amb la seva pròpia veu.»
                                                                                              Del Pròleg d’Eduardo Mendoza

A cavall entre la novel·la històrica i la novel·la picaresca, La ciutat dels prodigis, publicada per primera vegada l’any 1986, és tot això i més: un monument lite - rari a una ciutat, una de les obres que més han alimentat el mite i més s’han acostat a la utopia de «la gran novel·la sobre Barcelona».

 

Tapa dura amb sobrecoberta
Triar format
Format únic
Comprovar disponibilitat

Continguts extra

Fragment
LA_CIUTAT_DELS-PRODIGIS.pdf
Descarregar 756,95 K
Informa't de les nostres novetats de novel·la contemporània
Apunta't i t'informarem de les nostres novetats més destacades
Carregant...

Fitxa tècnica

Data de publicació: 22/03/2017 | Idioma: Català | ISBN: 978-84-297-7587-7 | Codi: 10179089 | Format: 15 x 23 cm. | Presentació: Tapa dura amb sobrecoberta | Col·lecció: El Balancí | Traductor: Xavier Lloveras Puchercós

Totes les opinions de La ciutat dels prodigis

Deixar un comentari
  • La teva valoració
Perquè la valoració sigui visible necessitem que accedeixis al teu compte Accedir