Grup62
Rústica amb solapes
Triar format
Format únic
Comprovar disponibilitat

La ciutat vertical

Editorial: Columna Edicions
Col·lecció: Clàssica
Nombre de pàgines: 336

Sinopsi de La ciutat vertical:

Premi Carlemany de novel·la
Nova York, 1929. En Daniel, un jove arquitecte que treballa en la construcció de l'Empire State, rep una nota del seu pare. Fa divuit anys que no en sap res, però no arribarà a temps de tornar-lo a veure amb vida. Al minúscul apartament on l'ha citat, només hi trobarà el seu cadàver amb dos forats de bala a l'esquena i un manuscrit amb una dedicatòria per a ell. Serà gràcies a aquest document que descobrirà la història del seu pare, en Joan Casas, un nen que va emigrar de Barcelona a la Nova York de 1880 i es va anar guanyant el seu lloc als perillosos carrers del Lower East Side de Manhattan.La ciutat vertical és la vida d'un emigrant va lligada a l'expansió de la Nova York de tombants del segle XX. Una ciutat que veu néixer els gratacels, el metro, els ponts sobre l'East River... però també el crim organitzat. La gran urbs que dóna segones i terceres oportunitats i on tothom pot lluitar per fer realitat el somni americà. 
Rústica amb solapes
Triar format
Format únic
Comprovar disponibilitat

Sobre la autora de La ciutat vertical

Bea Cabezas i Blasco (Barcelona, 1976) és llicenciada en periodisme i ha treballat principalment al setmanari El Temps i al diari Avui, on va publicar els seus primers escrits de ficció a la columna "Bleecker and Broadway, el dietari de Joan Bois", des de Nova York. Ha completat la seva formació literària vinculada al món del teatre a través de la Sala Beckett i els cursos de dramatúrgia de l'Obrador. El 2008 va publicar la novel·la El monesti...

Llegir-ne més

Altres llibres de Beatriz Cabezas Blasco

Informa't de les nostres novetats de novel·la contemporània
Apunta't i t'informarem de les nostres novetats més destacades
Carregant...

Fitxa tècnica

Data de publicació: 24/02/2011 | Idioma: Català | ISBN: 978-84-664-1357-2 | Codi: 383017 | Format: 1 x 1 cm. | Presentació: Rústica amb solapes | Col·lecció: Clàssica

Blog

La ciutat vertical

Impressionant. Aquesta és la paraula que per mi millor defineix La ciutat vertical de la Bea Cabezas. M’ha aportat entreteniment i sobretot moments bons i entranyables. Només començar-la ja em vaig adonar que aquesta lectura seria diferent. Em recordava les aventures de l’autor Frank McCourt a Las cenizas de Ángela.

Ambientada a la Nova York que va veure créixer l’Empire State, ens relata la història d’en Joan Casas, un barceloní que el 1880 viatja a la ciutat amb només catorze anys i intenta sobreviure, primer a la delinqüència juvenil, i després a les perilloses màfies de l’East Side de Manhattan. Tota la història, però, serà relatada des d’un manuscrit que el seu fill, en Daniel, trobarà al petit apartament on es va criar i que fa divuit anys que no trepitja, al costat del cadàver del seu pare, mort per un parell de bales a l’esquena. És gràcies a aquest document que en Daniel descobrirà la història del seu pare… i de passada, també la seva.

Totes les opinions de La ciutat vertical

Deixar un comentari
  • La teva valoració
Perquè la valoració sigui visible necessitem que accedeixis al teu compte Accedir