Grup62
Tapa dura sense s/cob(cartoné)
Triar format
Format únic
Veure opcions de compra

La cuina de la salut

Temàtica: Autoajuda
Temàtica: Cuina | Receptes
Col·lecció: Ramon Llull
Traductor: Maria Llopis Freixas
Nombre de pàgines: 376

Sinopsi de La cuina de la salut:

La cuina de la salut mostra com es pot tenir una alimentació sana i al mateix temps passar-s'ho bé menjant. El llibre reconstrueix la vida d'una família al llarg d'un dia qualsevol per il·lustrar com millorar l'esmorzar, la compra, la conservació dels aliments a casa o la manera de cuinar-los, entre altres aspectes relacionats amb la nostra alimentació. Però l'obra no es limita a parlar de nutrició, sinó que s'emmarca en el context més ampli de la salut, de manera que aborda també qüestions com l'activitat física, el control del pes, de la pressió arterial o del colesterol o com ensenyar als nens a cuidar el seu cos i evitar addiccions. El lector de La cuina de la salut -que inclou abundants taules il·lustrades amb consells pràctics- descobrirà com persones de totes les edats, amb gustos i necessitats diferents, poden compartir taula, menjar de manera equilibrada i agradable i portar una vida sana.
Tapa dura sense s/cob(cartoné)
Triar format
Format únic
Veure opcions de compra

Sobre els autors de La cuina de la salut

Valentí Fuster és director general de l'Institut Cardiovascular de l'hospital Mount Sinai de Nova York i del Centre Nacional d'Investigacions Cardiovasculars (CNIC) a Espanya. Llicenciat i doctorat en Medicina i Cirurgia, ha estat nomenat doctor Honoris causa de vint-i-set universitats i és l'únic cardiòleg que ha rebut els màxims guardons d'investigació de les quatre principals organitzacions internacionals de cardiologia. Les seves investiga...

Llegir-ne més
© Arxiu de l'autor

El periodista Josep Corbella és responsable de l’àrea de ciència del diari La Vanguardia des de 1993. Des de l’any 2000 ha estat assessor de ciència i salut de diversos programes de ràdio a les emissores RAC1 i Punto Radio. Dins l’àmbit de la informació científica, les seves principals àrees d’especialització són la biomedicina i l’evolució humana. Amb Valentí Fuster ha escrit la trilogia La ciència de la salut (2006), La cuina de la salut (20...

Llegir-ne més

Fitxa tècnica

Data de publicació: 28/10/2010 | Idioma: Català | ISBN: 978-84-9708-217-4 | Codi: 383355 | Format: 15 x 23 cm. | Presentació: Tapa dura sense s/cob(cartoné) | Col·lecció: Ramon Llull | Traductor: Maria Llopis Freixas | Sentit de lectura: Occidental

Blog

Educar en salut

Quina és la temperatura adequada per guardar els aliments a la nevera? Com reconèixer si un peix és fresc? La xocolata provoca acne? La cuina de la salut és un llibre pràctic que us ajudarà a ser conscients de les decisions que prenem sobre la nostra alimentació, a conèixer les particularitats del cos humà i de cada nutrient...

Totes les opinions de La cuina de la salut

Deixar un comentari
  • La teva valoració
Perquè la valoració sigui visible necessitem que accedeixis al teu compte Accedir