Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerem que n’accepta l’ús. Pot canviar la configuració o obtenir més informació aquí.
Tancar
No t'ho perdis...
No t'ho perdis...
Grup62.cat > La cuina de Peter Pan
portada___201607121520.jpg
Fitxa tècnica
Data de publicació: 09/11/2016
256 pàgines
ISBN: 978-84-664-2139-3
Codi: 10166520
Format: 19 x 25,5 cm.
Presentació: Rústega amb solapes
Col·lecció: NO FICCIÓ COLUMNA
Traductor: Núria Parés Sellarés
Facebook
Twitter

La cuina de Peter Pan

Receptes de pastisseria per a nens. Sorprèn, emociona i crea moments únics

Col·lecció NO FICCIÓ COLUMNA
Llibre il·lustrat (Rústega amb solapes)
21.90 €
Columna Edicions
Vota
  • Valoració mitja: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 

Fàcils, sorprenents, originals, creatives i 
divertides receptes de cuina dolça per a nens.

No t'ho perdis...
Continguts extra Emporta't aquest llibre a la teva web / blog
Compartir:
Facebook Twitter Delicious Digg Google Meneame
Emporta't aquest enllaç:

Sinopsi 

Amb aquest llibre que tens a les mans vull compartir amb tu molts dels secrets de la meva vida, del meu ofici i de la meva passió més gran: la pastisseria. I és que si pensaves que al món de la pastisseria estava tot escrit, t’equivocaves…

L’objectiu del llibre és que t’ho passis molt bé i que descobreixis algunes de les teves millors habilitats, que posis a prova les teves capacitats, que aprenguis a deixar anar la imaginació i que, abans que res, gaudeixis degustant amb els teus tots aquests dolços tan bons i originals que tu mateix hauràs creat.

Així, aquí hi trobaràs receptes senzilles pensades perquè puguis fer-les sense dificultat a casa teva. Algunes les podràs preparar tu sol i altres és millor que ho facis acompanyat, cosa que encara ho farà més divertit.

Tant a Peter Pan com a mi ens encanta el món dels nens, dels somnis i de la diversió. Una mica de tot això és el que porten les meves postres i els meus pastissos, i també molt d’amor. Amb això aconseguiràs sorprendre, emocionar i crear moments únics, t’ho asseguro. Desitjo que t’agradi!

L'autor 

000066337_1_Christian_Escriba_201609231358.jpg
© Carles Allende

Christian Escribà pertany a la quarta generació d’una saga de pastissers que va començar el 1906 a la Gran Via de Barcelona. Fill d’Antoni Escribà, considerat el «mag de la xocolata», va desenvolupar la carrera culinària entre París i Barcelona, sempre amb la creativitat com a motor de les seves obres. A més dels sorprenents pastissos, concebuts per no deixar mai indiferent ningú, com a mestre del caramel va crear els Candy Glam Rings, unes peces de sucre que s’han venut a setze països. Ha estat reconegut com a Millor Pastisser d’Espanya per l’Acadèmia Espanyola de Gastronomia, és membre de l’Académie Culinaire de France i ambaixador de la marca Chocovic, pertanyent a la primera firma mun...

Continguts extra 

La_cuina_de_Peter_Pan.pdf

Emporta't aquest llibre a la teva web / blog 

portada___201607121520.jpg
Christian Escribà Tholoniat

Fàcils, sorprenents, originals, creatives i 
divertides receptes de cuina dolça per a nens.

Incrusta aquest gadget en el teu propi espai virtual. Només has d'incrustar el codi fent copiar i enganxar.

DEIXA'T SORPRENDRE