Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerem que n’accepta l’ús. Pot canviar la configuració o obtenir més informació aquí.
Tancar
No t'ho perdis...
No t'ho perdis...
Grup62.cat > La filla estrangera
portada_la-filla-estrangera_najat-el-hachmi_201701251658.jpg
Fitxa tècnica
Data de publicació: 01/03/2017
224 pàgines
ISBN: 978-84-16600-74-8
Codi: 10177839
Format: 12,5 x 19 cm.
Presentació: Rústega sense solapes
Col·lecció: LB
Facebook
Twitter
labutxaca
Vota
  • Valoració mitja: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 

L'autora de L'últim patriarca torna a les seves arrels amb la història intensa d'una mare i una filla i les diferents maneres que tenen d'entendre el món. 

No t'ho perdis...
Per què has de llegir aquest llibre? Emporta't aquest llibre a la teva web / blog
Compartir:
Facebook Twitter Delicious Digg Google Meneame
Emporta't aquest enllaç:

Sinopsi 

La filla estrangera narra l’entrada en la vida adulta d’una noia nascuda al Marroc i criada en una ciutat d’interior de Catalunya. És la història de la seva rebel·lió personal, del dilema que comporta el fet de sortir o no sortir del món de la immigració i del dur confl icte intern que suposa trencar l’estret vincle emocional que la uneix amb la mare. La jove i brillant protagonista d’aquesta novel·la ha acabat l’etapa de l’institut i amb tan sols divuit anys ha de decidir si accepta el matrimoni arreglat amb el cosí que li proposa la mare o si marxa sola a Barcelona per desenvolupar el seu talent. Al llarg del relat, en què la llengua actua com a element actiu de la trama, símbol de les difi cultats de comunicació i del xoc d’identitats, la noia reflexiona, entre moltes altres coses, sobre la llibertat, les arrels, les diferències generacionals o la complexa realitat personal, social i cultural que la condició d’immigrant imposa. I com qualsevol jove d’avui dia ha d’afrontar les limitacions de l’entorn i les dificultats per accedir al món laboral. Amb una veu narradora molt potent, que pren forma de monòleg, La fi lla estrangera és una novel·la familiar, una història en què la protagonista encara amb honestedat, determinació i valentia les contradiccions que marquen la seva vida. Una novel·la defi nida per la intensitat dels lligams afectius que ens uneixen a una terra, a una llengua i a una cultura.

Per què has de llegir aquest llibre? 

1

Aquesta novel·la va guanyar el Premi BBVA Sant Joan.

2

La seva primera novel·la, L’últim patriarca (Planeta, 2008), va rebre el Premi Ramon Llull 2008, ha estat fi nalista del Prix Méditerranée Étranger 2009, va guanyador el Prix Ulysse a Còrsega i es va traduir a deu llengües.

L'autor 

000020587_1_najat.jpg
© Rodrigo Diaz Wichmann

Marruecos, 1979

Najat El Hachmi va néixer a Nador (Marroc) el 1979, quan el seu pare ja havia emigrat a Catalunya, i als vuit anys va venir a viure aquí gràcies al reagrupament familiar. És llicenciada en Filologia Àrab per la Universitat de Barcelona. Publica habitualment articles a la premsa i ha col·laborat en diversos programes de ràdio. L'any 2004 va publicar Jo també sóc catalana (Columna). La seva primera novel·la, L'últim patriarca (Planeta, 2008), va rebre el Premi Ramon Llull 2008, ha estat finalista del Prix Méditerranée Étranger 2009 i guanyadora del Prix Ulysse a Còrsega. La novel·la ha estat traduïda a deu llengües i ha portat la seva autora a viatjar per tot el món.

Altres títols de l'autor 

Premis 

Premi BBVA Sant Joan, guanyador edició 2015

Emporta't aquest llibre a la teva web / blog 

portada_la-filla-estrangera_najat-el-hachmi_201701251658.jpg
Najat El Hachmi

L'autora de L'últim patriarca torna a les seves arrels amb la història intensa d'una mare i una filla i les diferents maneres que tenen d'entendre el món. 

Incrusta aquest gadget en el teu propi espai virtual. Només has d'incrustar el codi fent copiar i enganxar.

DEIXA'T SORPRENDRE